
کیک شکلاتی چسبناک سوئدی در فر
کیک شکلاتی چسبناک سوئدی در فر
یکی از ساده ترین کیک هایی می شود که تا به حال درست کرده اید،
و ممکن است به یک کیک مورد علاقه نیز تبدیل شود. این کیک شکلاتی چسبناک سوئدی فقط از تعداد انگشت شماری مواد روزمره استفاده می کند
و فقط چند دقیقه برای آماده سازی و پخت زمان نیاز دارد. برای غذای لذیذی غنی و دلپذیر آماده شوید.
کلادکاکا یک کیک شکلاتی چسبناک سوئدی فقط از تعداد انگشت شماری مواد روزمره
استفاده می کند و فقط چند دقیقه برای آماده سازی و پخت زمان نیاز دارد. برای لذیذی غنی و دلپذیر آماده شوید.
موادغذایی
- ½ فنجان کره بدون نمک 115 گرم
- شکر 1 لیوان 200 گرم
- 2 عدد تخم مرغ
- ⅔ فنجان آرد همه منظوره 93 گرم آرد ساده
- 4 قاشق غذاخوری پودر کاکائو شیرین نشده 28 گ
- ¼ قاشق چایخوری نمک
- 1 قاشق چایخوری شکر وانیل (یا تقریباً ½ قاشق چایخوری عصاره وانیل)
دستورالعمل
فر را با دمای 190 تا 200 درجه سانتی گراد و به صورت کمک فن گرم کنید.
یک قالب کیک فنری 7 تا 8 اینچی (18 تا 20 سانتی متری) را کمی چرب کنید.
کره را با گرم کردن ملایم در یک تابه کوچک یا با حرارت دادن در فواصل کوتاه (مثلاً 10 تا 15 ثانیه در هر بار)
در مایکروویو، تا زمانی که ذوب شود، ذوب کنید. متظر بمانید تا انجام شود.
شکر و تخم مرغ ها را در یک کاسه متوسط بریزید و آن ها را با همزن بزنید تا به آرامی براق و ترکیب شوند.
آرد، پودر کاکائو، نمک و شکر وانیل را در مخلوط تخم مرغ الک کرده و با هم مخلوط کنید
تا کاملا مخلوط شوند. (اگر از عصاره وانیل استفاده می کنید،
ابتدا آن را با تخم مرغ مخلوط کنید سپس مواد خشک را اضافه کنید.)
کره ذوب شده را به کاسه اضافه کنید و در حین اضافه کردن
آن را هم بزنید و به هم زدن ادامه دهید تا خوب مخلوط و مخلوط شود.
خمیر را در قالب کیک آماده شده بریزید و هر برآمدگی را روی آن به آرامی صاف کنید
فقط این کار را به آرامی انجام دهید زیرا در غیر این صورت
به جای صاف کردن، برآمدگی های بیشتری ایجاد خواهید کرد.
قالب را در فر از قبل گرم شده قرار دهید و حدود 10 تا 15 دقیقه کیک شکلاتی سوئدی در فر
را بپزید. ارزش این را دارد که بعد از 10 دقیقه بررسی کنید
و سپس به طور دوره ای تا زمانی که وسط کیک تازه شروع به خشک شدن روی آن کند،
اما هنوز فنری است که وسط کیک را لمس کنید و زمانی که به آرامی حرکت می کنید
کمی تکان بخورد. وقتی بگذارید سرد شود به سرعت کمی سفت می شود.
کیک سوئدی در فر را حداقل 15 تا 20 دقیقه کنار بگذارید تا خنک شود
قبل از اینکه با کاردک یا چاقو دور لبه آن بکشید و تابه را باز کنید. کناره را بردارید
و به بشقاب منتقل کنید. آن را گرم سرو کنید یا یک بار در دمای اتاق در یخچال بگذارید
و سرد سرو کنید (یا می توانید دوباره در مایکروویو گرم کنید). برای سرو روی کمی پودر شکر
الک شده بپاشید و در صورت تمایل مقداری خامه و/یا توت اضافه کنید.
باتشکر دیجی مایکرو
اشتراك و دنبالك
ترک بک و لینک بک برای این مقاله وجود ندارد
ارسال یک نظر