شیرینی گردویی میله ای در مایکروویو
شیرینی گردویی میله ای در مایکروویو
دوستداران این شیرینی برای شماست! ما مدتی تلاش کردهایم تا شیرینی گردو وگان عالی بسازیم، و پس از چند تلاش برای پای سال گذشته،
دیدمان را کمی تغییر دادیم و پسر از نتیجه راضی هستیم! معرفی:شیرینی گردویی میله ای با پیکن های ترد، کره ای و پوسته ای شبیه نان کوتاه.
با تمام طعم کلاسیک شیرینی گردویی، آنها به طور غیرقابل تشخیصی بدون گلوتن و وگان هستند و برای میز تعطیلات شما عالی هستند.
حتی بهتر؟ آنها با روش های ساده (بدون نیاز به غذاساز!) و فقط 9 ماده ساخته شده اند.
موادغذایی
- 1/2 فنجان آرد بادام (می توانید آرد بادام هندی امتحان کنید)
- نشاسته تاپیوکا 1 فنجان
- 1/2 قاشق چایخوری نمک دریا
- 6 قاشق غذاخوری کره گیاهی سرد و مکعبی
- شربت افرا 5-6 قاشق غذاخوری
- پر كردن
- 1/3 فنجان کره گیاهی ذوب شده
- 1/2 فنجان شربت افرا
- 1/2 فنجان شکر قهوه ای
- 1 قاشق چایخوری عصاره وانیل
- 2 قاشق غذاخوری شیر ساده بدون لبنیات شیرین نشده (ما از شیر بادام استفاده کردیم)
- نشاسته تاپیوکا 2 قاشق غذاخوری
- 2 فنجان گردوی خام، تقریباً خرد شده
دستورالعمل
مایکروویو را با دمای 350 فارنهایت (176 درجه سانتیگراد) تنظیم کنید و یک ظرف 8 × 8 اینچی را با کاغذ روغنی بپوشانید.
پوسته: در یک کاسه متوسط، آرد بادام، نشاسته تاپیوکا و نمک را با هم مخلوط کنید. هم بزنید تا با هم ترکیب شوند و کلوخه ها جدا شوند.
کره سرد گیاهی را به آردها اضافه کنید و با دست تمیز، کاتر شیرینی پزی یا چنگال کره را برش دهید و آن را با آردها مخلوط کنید
تا مخلوط شبیه ماسه خیس شود. هنگام فشرده شدن باید به هم چسبیده باشد و هیچ دسته ای از کره بزرگتر از یک نخود وجود نداشته باشد.
شربت افرا را اضافه کنید (با مقدار کمتر شروع کنید) و خوب هم بزنید تا خمیر یکدست شود.
مخلوط را به ظرف پخت با پوشش روغنی منتقل کنید و به طور یکنواخت پخش کنید تا پخش شود. اگر در تلاش برای یکنواخت کردن آن هستید،
کاغذ روغنی را روی آن قرار دهید و از یک شی ته صاف مانند لیوان نوشیدنی استفاده کنید تا محکم فشار دهید
تا به طور یکنواخت توزیع شده و به خوبی بسته بندی شود. مواد شیرینی گردو در مایکروویو قرار گیرد و به مدت 10-15 دقیقه بپزید
تا زمانی که در مرکز رنگ پریده و خشک شود و لبه ها تازه شروع به طلایی شدن کنند.
فیلینگ: در حین پختن پوسته، فیلینگ را درست کنید. در یک کاسه متوسط، کره ذوب شده، شربت افرا، شکر قهوه ای، وانیل،
شیر بدون لبنیات و نشاسته تاپیوکا را اضافه کنید. هم بزنید تا کاملا با هم ترکیب شوند، مطمئن شوید که هر توده نشاسته تاپیوکا را خرد کنید.
گردوی خرد شده را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا به طور یکنواخت پخش شود. پوسته را از مایکروویو خارج کنید و بگذارید 5-10 دقیقه خنک شود.
پس از خنک شدن پوسته، فیلینگ را به پوسته اضافه کنید، آن را به طور یکنواخت پخش کنید
و مطمئن شوید که مواد در سراسر آن پخش شده است. 35-40 دقیقه شبرینی گردو در مایکروویو پخت شود.
لبه ها باید حباب دار و رنگ پرکننده کمی تیره باشد. وقتی کار تمام شد، قسمت وسط هنوز باید کمی وز باشد، پس نگران نباشید!
وقتی خنک میشود خیلی سفت میشود.
قبل از برش میله های گردویی را بگذارید کاملا خنک شوند. پس از خنک شدن، به 16 مربع مساوی برش دهید
و سرو کنید! باقیمانده غذا را می توان در ظرف دربسته در دمای اتاق یا در یخچال به مدت 3-4 روز نگهداری کرد. برای نگهداری در فریزر مناسب نیست.
باتشکردیجی مایکرو
اشتراك و دنبالك
ترک بک و لینک بک برای این مقاله وجود ندارد
ارسال یک نظر