سیب زمینی شکم پر در مایکروویو
سیب زمینی شکم پر در مایکروویو
شما می توانید 15 دقیقه قبل از گرم کردن اجاق خود و سپس یک ساعت دیگر پخت سیب زمینی خود را سپری کنید،
اما چرا وقتی می توانید سیب زمینی خود را فقط در 7 دقیقه مایکروویو کنید این کار را می کنید؟
در اینجا دو دستور عالی برای پخت سیب زمینی شکم پر در مایکروویو آورده شده است.
سیب زمینی ها را با چنگال سوراخ کنید، به طور مساوی در مایکروویو مرتب کرده
با روی قدرت بالا برای 15-20 دقیقه یا تا زمانی که نرم شود بپزید.
مواد لازم:
- 4 عدد سیب زمینی بزرگ صاف شده و شسته شده
- 420 گرم ژامبون خرد شده
- 2 قاشق غذاخوری پیازچه یا جعفری خرد شده
- 3 قاشق غذاخوری پنیر رنده شده
- 1 قاشق چایخوری روغن
- 150 گرم گوشت
- 2 عدد پیازچه، ریز خرد شده
دستور:
سیب زمینی ها را با چنگال سوراخ کنید، به طور مساوی در مایکروویو مرتب کرده
با روی قدرت بالا برای 15-20 دقیقه یا تا زمانی که نرم شود بپزید،
روی هر سیب زمینی یک برش برش داده و فیله را درون آن قرار دهید.
سیب زمینی ها را در ظرف کم عمق فر قرار دهید.
اسپاگتی، ژامبون، پیازچه و سیب زمینی خرد شده را با هم مخلوط کنید
و سیب زمینی های توخالی را با مخلوط اسپاگتی پر کنید و پنیر بپاشید.
در دمای 200 درجه سانتیگراد به مدت 12-15 دقیقه یا تا زمانی که داغ و طلایی شود، آن را بپزید.
روش دیگر:
سیب زمینی ها را با چنگال سوراخ کنید، به طور مساوی در مایکروویو مرتب کرده
با روی قدرت بالا برای 15-20 دقیقه یا تا زمانی که نرم شود بپزید،
روی هر سیب زمینی یک برش برش داده و فیله را درون آن قرار دهید.
سیب زمینی ها را در ظرف کم عمق فر قرار دهید.
یک تابه کوچک نچسب را با روغن، گوشت چرخ کرده گوشت قهوه ای گرم کنید،
پیازچه ها، ذرت و سیب زمینی را بریزید و گرم کنید.
آن را در دمای 200 درجه سانتیگراد به مدت 10-12 دقیقه یا تا زمانی که داغ شود بپزید.
با تشکر، دیجی مایکرو
اشتراك و دنبالك
ترک بک و لینک بک برای این مقاله وجود ندارد
ارسال یک نظر