10 مرداد
درست کردن بامجان شکم پر در مایکروویو
In: طبخ غذا
درست کردن بامجان شکم پر در مایکروویو
مایکروویو کمک می کند تا این دستور العمل بادمجان سریع باشد و آسان آماده شود.
- زمان آماده سازی: 10
- زمان طبخ: 15 دقیقه
- زمان کل: 25 دقیقه
مواد لازم:
- 1 بادمجان متوسط
- 1/2فنجان پیاز خرد شده
- 1 قاشق غذاخوری جعفری خرد شده تازه
- 2 سیر میخک، چرخ کرده
- 2فنجان قارچ خرد شده
- 1 قاشق چایخوری کره نرم شده
- 2 تکه نان، خرد شده
- 1/2 فنجان آب
- 1 قاشق چایخوری پاپریکا
دستورالعمل ها:
اگر برنج پخته نشده و باقی مانده دارید، ابتدا برنج را طبق دستورالعمل تهیه کنید.
فر را از قبل گرم کنید تا 350 درجه برسد.
شما میتوانید در مایکروویو هم این دستور را اجرا کنید.
بادمجان ها را از وسط نصف کنید.
مواد مرکز بادمجان ها را بیرون بریزید.
“پوسته” های بادمجان را در یک ظرف امن مایکروویو با چند قاشق غذا خوری آب، قرار دهید.
بادمجان ها را به مدت 4 دقیقه روی حرارت زیاد در مایکروویو قرار دهید تا آماده استفاده شود.
مرکز بادمجان را به مکعب های کوچک خرد کنید.
یک ماهیتابه بزرگ را با اسپری پخت و پز چرب کنید.
مرکز بادمجان را به مکعب های کوچک خرد کنید.
یک ماهیتابه بزرگ را با اسپری پخت و پز چرب کنید.
وقتی قابلمه داغ شد، “گوشت” خرد شده را برای یک یا دو دقیقه گرم کنید.
سپس چاشنی ها و فلفل ها را اضافه کنید.
سبزیجات را اضافه کرده و قبل از هم زدن، قسمت روی آن را اسپری کنید.
سبزیجات را اضافه کرده و قبل از هم زدن، قسمت روی آن را اسپری کنید.
چند دقیقه دیگر هم بزنید و صاف کنید.
آبگوشت را اضافه کنید و 2-3 دقیقه دیگر پخت و پز را ادامه دهید.
1/4 فنجان سس گوجه فرنگی و برنج را اضافه کنید.
حدود 1 دقیقه خوب هم بزنید و گرم کنید سپس از روی حرارت بردارید.
یک ظرف پخت به اندازه کافی بزرگ را اسپری کنید.
یک ظرف پخت به اندازه کافی بزرگ را اسپری کنید.
هر پوسته بادمجان را با یک وعده پر کنید و در ظرف پخت قرار دهید.
در صورت اضافه آمدن مواد،چند قاشق آن را دور بادمجان بگذارید.
سس باقی مانده را روی بادمجان پر شده بریزید.
در آخر با فویل آلومینیومی تمام مواد را بپوشانید و 1 ساعت پخت کنید.
سس باقی مانده را روی بادمجان پر شده بریزید.
در آخر با فویل آلومینیومی تمام مواد را بپوشانید و 1 ساعت پخت کنید.
دستور العمل بادمجان پر شده برای 4 نفر در خدمت شماست.
کالری در هر وعده: 70
با تشکر، دیجی مایکرو
اشتراك و دنبالك
ترک بک و لینک بک برای این مقاله وجود ندارد
ارسال یک نظر