مرغ شکم پر در فر
مرغ شکم پر در فر
این سینه های مرغ شکم پر اسفناج، مملو از پنیر خامه ای، اسفناج تازه و پنیر پارمزان است.
پس یک وعده غذایی بسیار سنگین محسوب میشود.
بهتر است به عنوان وعده ناهار سرو شود.
- عملکرد: 4 وعده
- زمان آماده سازی: 10 دقیقه
- زمان پخت: 25 دقیقه
- کل زمان: 35 دقیقه
مواد لازم:
- 4 سینه مرغ
- 1 قاشق غذاخوری روغن زیتون یا روغن آووکادو
- پاپریکا به مقدار لازم
- نمک 1 قاشق چای خوری
- ¼ قاشق چای خوری پودر سیر
- ¼ قاشق چای خوری پودر پیاز
- پنیر خامه ای
- ¼ فنجان پارمزان رنده شده
- 2 قاشق غذاخوری سس مایونز
- 1 فنجان اسفناج تازه خرد شده
- 1 قاشق چای خوری سیر، خرد شده
- ½ قاشق چای خوری تکه های فلفل قرمز
دستورالعمل مرغ شکم پر در فر
فر را با دمای 375 درجه گرم کنید.
سينه هاي مرغ را روي تخته برش قرار داده و با روغن چرب کنید.
فلفل قرمز، 1/2 قاشق چایخوری نمک، پودر سیر و پودر پیاز را به یک کاسه کوچک اضافه کنید و هم بزنید تا ترکیب شود.
آن ها را روی دو طرف مرغ به طور مساوی بپاشید.
با استفاده از چاقوی تیز کنار هر سینه مرغ را ببرید و مرغ را کنار بگذارید.
پنیر خامه ای، پارمسان، سس مایونز، اسفناج، سیر، فلفل قرمز و باقی مانده مواد
با یک قاشق چای خوری نمک را به یک کاسه کوچک مخلوط کن اضافه کنید و خوب هم بزنید تا ترکیب شود.
مخلوط اسفناج را به طور مساوی در هر سینه مرغ قرار دهید.
سینه های مرغ را در ظرف پخت قرار دهید
و سپس به مدت 25-30 دقیقه یا تا زمانی که مرغ پخته شود داخل فر قرار دهید.
اطلاعات تغذیه
اطلاعات تغذیه یک وعده از این ماهی شکم پر:
- کالری 407
- کل چربی 24 گرم
- چربی اشباع 9 گرم
- چربی ترانس 0 گرم
- چربی اشباع نشده 13 گرم
- کلسترول 139 میلی گرم
- سدیم 873 میلی گرم
- کربوهیدرات 3 گرم
- فیبر 1 گرم
- شکر 1 گرم
- پروتئین 41 گرم
با تشکر، دیجی مایکرو
اشتراك و دنبالك
ترک بک و لینک بک برای این مقاله وجود ندارد
ارسال یک نظر