
فلفل دلمه شکم پر در مایکروویو
فلفل دلمه شکم پر در مایکروویو
این فلفلهای شکم پر بدون گوشت و مملو از طعم تازه هستند. همانطور که نشان می دهیم با پنیر پر می شوند، بله،
اما بدون پنیر نیز به همان اندازه خوب هستند. این فلفل ها را به راحتی می توانید بدون لبنیات یا وگان درست کنید.
بیشتر فلفل های شکم پر با چاشنی های ایتالیایی درست می شوند.ترفند درست کردن فلفلهای شکم پر این است
که فلفلها را از انتهای ساقه به پایین و از پایه به دو نیم کنید. سپس، نیمه ها را از قبل تفت دهید تا نرم شوند و در لبه های برش خورده
کمی کاراملی شوند. به این ترتیب، طعم آنها متراکم می شود و بافت آنها کاملاً مناسب است نه خیلی ترد، اما از هم نمی ریزد.
لطفاً به خودتان لطف کنید و تا زمانی که در حال انجام آن هستید، برنج قهوه ای اضافی بپزید.
سپس، فردا شب یک قدم به شام نزدیکتر خواهید بود -مثلاً برنج سرخ شده اضافی یا هر یک از این غذاهای مبتنی بر برنج.
مواد غذایی
- 4 عدد فلفل دلمه ای قرمز بزرگ، از ساقه تا پایه نصف شده، دانه ها ابرداشته شود
- 1 قاشق غذاخوری روغن زیتون فوق بکر
- نمک ریز و فلفل سیاه تازه آسیاب شده برای پاشیدن
- پر کردن :
- ½ فنجان برنج قهوه ای دانه بلند (یا 1 ½ فنجان برنج پخته شده)
- 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون فوق بکر
- 1 پیاز زرد بزرگ، خرد شده
- ½ قاشق چایخوری نمک خوب، به مزه
- 1 پیمانه (2 فنجان) گوجه گیلاسی، در صورت بزرگ بودن نصف یا یک چهارم
- ½ فنجان گشنیز تازه خرد شده، برای تزئین
- 4 حبه سیر فشرده یا ریز شده
- 1 ½ قاشق چایخوری پودر فلفل قرمز
- 1 قاشق چایخوری زیره آسیاب شده
- 1 قوطی (1 ½ فنجان) لوبیا چیتی، شسته و آبکش شده
- فلفل سیاه تازه آسیاب شده، به مزه
- 1 قاشق غذاخوری آبلیمو
- (حدود 1 فنجان) موزارلا یا چدار بدون چربی رنده شده
اختیاری: آووکادوی رسیده یا گواکامول برش داده شده، سالسا قرمز، خامه ترش یا خامه ترش گیاهی
دستورالعمل
برای تفت دادن فلفل ها: مایکروویو را دردمای 425 درجه فارنهایت تنظیم کنید. فلفل های نصف شده را در یک ظرف پخت بزرگ 9 در 13 اینچی
یا روی یک ورقه لبه دار که با کاغذ روغنی پوشانده اید قرار دهید. 1 قاشق غذاخوری روغن زیتون را روی فلفل ها بپاشید
و روی آن ها نمک و فلفل بپاشید. با دستان خود روغن را روی دو طرف فلفل ها بمالید، سپس آنها را طوری بچینید
که طرف های بریده شده رو به بالا باشند. به مدت 20 تا 25 دقیقه فلفل دلمه درمایکروویو قرار گیرد
تا زمانی که فلفل ها در اطراف لبه ها کمی برشته شود و به راحتی با چنگال سوراخ شوند. کنار بگذارید. مایکروویو را برای پخت فلفل آماده کنید.
در این فاصله برنج را بپزید: یک قابلمه بزرگ آب بگذارید تا بجوشد. برنج را در یک آبکش مشبک بشویید تا آب آن شفاف شود.
برنج را به آب در حال جوش اضافه کنید و بدون درپوش به مدت 30 دقیقه به جوشیدن ادامه دهید (در صورت لزوم حرارت را کم کنید
تا از سرریز شدن آن جلوگیری شود). آب باقیمانده پخت را خالی کرده و برنج را داخل قابلمه برگردانید. کنار بگذارید.
مواد پر را آماده کنید: در یک تابه بزرگ روی حرارت متوسط، 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون را گرم کنید تا بدرخشد. پیاز و ½ قاشق چایخوری
نمک را اضافه کنید. حدود 5 دقیقه، مرتباً هم بزنید تا پیاز نرم شود. گوجهفرنگیها را اضافه کنید و 5 دقیقه دیگر یا بیشتر بپزید تا کمی نرم شوند.
گشنیز، سیر، پودر چیلی و زیره را اضافه کنید. در حین هم زدن، حدود 30 تا 60 ثانیه بپزید تا سیر معطر شود.
قابلمه را از روی حرارت بردارید و برنج، حبوبات، آبلیمو و حدود 10 عدد فلفل سیاه را اضافه کنید. هم بزنید تا ترکیب شوند،
سپس با نمک اضافی (من معمولاً ¼ قاشق چایخوری اضافه می کنم) و فلفل سیاه را مزه دار کنید.
برای پر کردن فلفل ها، ابتدا آب اضافی موجود در فلفل ها را بریزید. سپس هر فلفل را سخاوتمندانه با مخلوط برنج پر کنید
(اگر فلفل ها واقعاً بزرگ بودند، باید مقدار مناسبی از فیلینگ داشته باشید اگر اضافه دارید،
آن را برای سرو به عنوان غذای جانبی ذخیره کنید). روی فلفل ها را با پنیر پر کنید.
فلفل شکم پر در مایکروویو را در دمای 425 به مدت 12 تا 13 دقیقه بپزید تا زمانی که پنیر به صورت لکه هایی طلایی شود.
به صورت گرم با برگ های گشنیز تازه روی آن یا هر تزیین دیگری به دلخواه سرو کنید. باقیمانده غذا تا 4 روز در یخچال نگهداری می شود.
باتشکردیجی مایکرو
اشتراك و دنبالك
ترک بک و لینک بک برای این مقاله وجود ندارد
ارسال یک نظر