لوبیا سیاه تند و انچیلاداس مانچگو در فر
لوبیا سیاه تند و آنچیلاداس مانچگو در فر
آیا تا به حال به طور تصادفی با بهترین دوست جدید آشنا شده اید؟
این غذا را امتحان کنیم: چون ساده، قابل حمل، مقرون به صرفه و عالی برای راضی کردن جمعیت زیادی است. برای اینکه غذا را بصورت گیاهی حفظ کنیم،
با لوبیا سیاه، خامه ترش، فلفل سبز و پنیر مانچگو سراغش رفتیم. و برای جلوگیری از گلوتن، تورتیلاهای ذرت را انتخاب کردیم.
اگرچه کمی خیس به نظر میرسیدند، زیرا من آنها را قبل از پیچیدن در روغن داغ خیس نکردم. فرآیندی که در مورد آن خوانده بودم
به نظرم پیچیده و بیش از حد به نظر میرسید. آنها فوقالعاده طعمدار و سیرکننده بودند.
با انتخاب ساده ترتیلاهای آردی می توان از این امر جلوگیری کرد.
من غذایمان را با فلفل فاهیتا و پیاز کبابی و کمی خامه ترش سرو کردم و به سادگی خوشمزه بودند.
جان حتی چند ثانیه هم داشت، و این خیلی چیزها را میگوید، زیرا او معمولاً مردی است که در خدمتش است.
روی بشقاب های کاغذی در یک اتاق نشیمن تقریباً خالی با شراب در فنجان های دیکسی، شام خوردیم.
و ناهار خوب خوردیم چیپس، سالسا، شراب و این زیبایی های خوش طعم. امیدوارم دوستان ما احساس رضایت کنند.
ما مطمئن هستیم که آنها اکنون که هزاران مایل از “خانه” فاصله دارند، این کار را انجام دهند.
با توجه به موفقیت آنها برای اولین بار، توصیه می کنم این انچیلاداها را درست کنید و با دوستان جدید و قدیمی به اشتراک بگذارید،
احساس می کنم آنها به نوعی شما را به خاطر آن دوست خواهند داشت.
موادغذایی
- 12 تورتیلا ذرت یا آرد کوچک
- 1 قوطی لوبیا سیاه 15 اونس
- 1 قوطی 4 اونس فلفل سبز خرد شده
- 1 قوطی 28 اونس سس انچیلادا قرمز (مانند لاس پالماس)
- 1/2 فنجان پنیر مانچگو رنده شده
- 1/4 فنجان خامه ترش سبک یا ماست یونانی
- چاشنی اختیاری
- پیاز سبز خرد شده
- گشنیز
- سبزیجات فاهیتا کبابی
- آووکادو
- سالسا
- خامه ترش
دستورالعمل
فر را با دمای 375 درجه فارنهایت (190 درجه سانتیگراد) گرم کنید و سینی فر را در وسط فر قرار دهید.
لوبیا سیاه، فلفل سبز، خامه ترش و پنیر مانچگو را در یک کاسه مخلوط کنید. بچشید و در صورت تمایل نمک و فلفل اضافه کنید.
زیره نیز ممکن است افزودنی خوبی باشد، اما بدون آن خوب است. کنار بگذارید.
3/4 سس انچیلادا را در یک تابه کم عمق بزرگ روی حرارت ملایم گرم کنید.
مقدار کمی سس انچیلادا بریزید تا کف یک ظرف 9×13 را به آرامی بپوشاند (در صورت تغییر اندازه دسته، اندازه تابه را تنظیم کنید).
تورتیلا را یکی یکی به ظرف پخت بریزید، 2 قاشق غذاخوری از فیلینگ لوبیا سیاه را داخل آن بریزید و رول کنید.
سمت درز را به سمت پایین قرار دهید و تا زمانی که ظرف پر شود ادامه دهید باید حدود 10-12 انچیلادا باشد (طبق دستور اصلی نوشته شده است).
انچیلاداها را با کمی سس انچیلادا مانچگو در فر در قسمت وسط قرار دهید (اضافه کردن سس زیاد می تواند این سس را خیس کند).
با کمی پنیر بیشتر بپزید و به مدت 15-20 دقیقه یا تا زمانی که پنیر حباب دار شود انچیلادا در فر را بپزید.
با موادی مانند آووکادو، گواکامول، سالسا، سبزیجات فاهیتا، خامه ترش، پیاز سبز، گشنیز یا کاهو سرو کنید.
دو روز در یخچال نگهداری می شود. دوباره در فر یا مایکروویو گرم کنید.
باتشکردیجی مایکرو
اشتراك و دنبالك
ترک بک و لینک بک برای این مقاله وجود ندارد
ارسال یک نظر