
اسکون آجیل و موز در فر
اسکون آجیل و موز در فر
این اسکون ها طرفداران زیادی دارند و نسخه موز آن آنقدر خوب بود که نتوانستم آن را برای خودمان نگه داریم.
صادقانه بگویم، من فکر نمی کنم اسکون های موز بهتر از این باشند.
موادغذایی
- 1 فنجان گردو یا گردو خام
- 2 فنجان آرد گندم کامل سفید یا آرد گندم کامل معمولی
- 1 قاشق غذاخوری بیکینگ پودر
- 1 قاشق چایخوری دارچین
- ½ قاشق چایخوری زنجبیل آسیاب شده
- ½ قاشق چایخوری نمک
- ⅓ فنجان روغن نارگیل جامد یا 5 قاشق غذاخوری کره سرد
- ¾ فنجان موز رسیده له شده (حدود 2 عدد موز متوسط)
- ¼ فنجان شیر دلخواه (شیر بادام، شیر کم چرب و غیره)
- 2 قاشق غذاخوری شربت افرا یا عسل
- ½ قاشق چایخوری عصاره وانیل
شربت افرا
- 1 پیمانه پودر قند
- ⅛ قاشق چایخوری نمک دریایی دانه ریز
- 1 قاشق غذاخوری روغن نارگیل یا کره ذوب شده
- ½ قاشق چایخوری وانیل
- ¼ فنجان شربت افرا، در صورت نیاز بیشتر اضافه کنید
دستورالعمل
فر را با دمای ۴۲۵ درجه فارنهایت گرم کنید. آجیل ها را در یک لایه روی یک ورقه پخت لبه دار که با کاغذ روغنی پوشانده اید قرار دهید.
آجیل ها در فر را حدود 3 دقیقه تفت دهید تا معطر شوند. مغزها را به قطعات بسیار ریز خرد کنید.
در یک کاسه متوسط، آرد، ¾ آجیل خرد شده، بکینگ پودر، دارچین، زنجبیل و نمک را در ظرفی با هم مخلوط کنید و با همزن بزنید.
از یک کاتر شیرینی پزی برای برش روغن نارگیل یا کره به مواد خشک استفاده کنید. اگر دستگاه شیرینی پزی ندارید،
از چنگال برای برش روغن نارگیل به آرد استفاده کنید یا با چاقو کره را به قطعات ریز برش دهید و آن را با آرد مخلوط کنید.
در یک فنجان اندازه گیری مایع، ¾ فنجان موز له شده را اندازه کنید. شیر را اضافه کنید تا در مجموع 1 فنجان مایع به دست آید.
شربت افرا و عصاره وانیل را بریزید و خوب مخلوط کنید.
مخلوط موز را داخل مخلوط خشک بریزید و با یک قاشق بزرگ مخلوط کنید. در ابتدا به نظر می رسد که مایع کافی برای خیس کردن خمیر وجود ندارد،
اما به هم زدن ادامه دهید تا زمانی که مواد مرطوب و خشک را کاملاً ترکیب کنید. در صورت لزوم، با دستان خود آخرین آرد را در خمیر ورز دهید.
روی یک سطح صاف (مانند یک تخته برش)، خمیر را به صورت دایره ای به عمق حدود یک اینچ دور تا دور درست کنید.
از یک چاقوی سرآشپز برای برش دایره به 8 برش یکسان استفاده کنید.
برش ها را جدا کرده و روی ورقه پخت پوشانده شده با کاغذ روغنی قرار دهید. به مدت 15 دقیقه تا 17
یا تا زمانی که کمی طلایی شود آسکون موز در فر را بپزید.
در حالی که اسکون ها در حال پخت هستند، مواد لعاب را در یک کاسه کوچک با همزن بزنید تا یکدست و کرم رنگ شود.
(اگر از روغن نارگیل استفاده می کنید و در تماس با شربت سرد جامد می شود، شربت در مایکروویو یا روی اجاق گاز را به آرامی گرم کنید،
سپس دوباره مخلوط کنید.) اجازه دهید اسکون ها چند دقیقه خنک شوند، سپس لعاب را با سخاوت روی آن بپاشید.
اسکون ها در حالی که لعاب خیس است، آن را با باقی مانده مغزهای خرد شده بپاشید.
یادآوری
اسکون های اقتباس شده از اسکون های اسپند کدو تنبل است.
*برای درست کردن پودر قند خود: شکر را در مخلوط کن یا غذاساز مخلوط کنید تا به پودر ریز تبدیل شود.
من از نیشکر ارگانیک استفاده کردم، اما خوانده ام که شکر توربینادو نیز موثر است.
آن را تغییر دهید: برای رویه کم شکر، کره اسپند خانگی و کمی شربت افرا درست قبل از سرو بمالید.
توصیههای نگهداری: این اسکونها به مدت چند روز در دمای اتاق به خوبی پوشیده میشوند.
آنها همچنین برای نگهداری طولانی مدت به خوبی منجمد می شوند.
آن را بدون گلوتن درست کنید: وقتی یک فنجان آرد برنج قهوه ای و یک فنجان آرد بادام را جایگزین
دو فنجان آرد گندم کامل کرد، اسکون ها عالی می شوند.
آن را گیاهی کنید: هنگام تهیه اسکون حتما به جای عسل به شربت افرا بچسبانید.
باتشکر دیجی مایکرو
اشتراك و دنبالك
ترک بک و لینک بک برای این مقاله وجود ندارد
ارسال یک نظر