تابه میگو در فر
تابه میگو در فر
به معنای واقعی کلمه هیچ چیز آسانتر از درست کردن شام در فر نیست.
این دستورالعمل ها قبل از ورود به فر فقط 10 دقیقه یا کمتر به زمان عملی نیاز دارند.
طعم این شام و غذای دریایی بسیار آن شگفت انگیز است،
شما میتوانید کنار آن مارچوبه، بروکولینی یا ترکیبی از این دو را استفاده کنید.
یا هر چیزی که با قیمت مناسب تری در دسترس است.
مواد لازم
- 250 گرم سیب زمینی
- 1 قاشق غذاخوری روغن زیتون
- 3/4 قاشق چای خوری نمک دریایی
- 1/4 فنجان کره بدون نمک، ذوب شده
- 1قاشق چای خوری فلفل چیپوت خرد شده
- 1/2 قوطی مارچوبه تازه
- 1/2 کیلوگرم کلم بروکلی
- 250 گرم میگو نپخته، پوست کنده و خرد شده
- 2 قاشق غذاخوری گشنیز تازه خرد شده
جهت ها و دستور العمل:
فر را با دمای 400 درجه گرم کنید.
سیب زمینی ها را در قالب قرار دهید.
قالب پخت را با روغن زیتون اغشته کنید.
1/4 قاشق چای خوری نمک بپاشید.
هم بزنید تا ترکیب شود.
30 دقیقه بپزید.
در همین حال، 1/3 فنجان آب لیموترش را فشار دهید و میوه را ذخیره کنید.
کره ذوب شده، فلفل و نمک دریا باقیمانده را ترکیب کنید.
ظرف را از فر خارج کنید.
سیب زمینی را هم بزنید.
مارچوبه، بروکولینی، میگو رزرو شده را روی سیب زمینی ها بچینید.
مخلوط آب آهک را روی سبزیجات و میگوها بریزید.
حدود 10 دقیقه آن را بپزید تا میگوها به رنگ صورتی درآیند و سبزیجات نرم شوند.
با گشنیز آن را تزیین کنید.
نکات لازم را امتحان کنید و رعایت کنید تا مواد را بیرون نریزید.
بعد از برشته شدن برای میزان شیره ای که از آنها خارج می شود تعجب خواهید کرد.
ارزش غذایی 1 وعده:
- 394 کالری
- 17 گرم چربی (8 گرم چربی اشباع)
- 168 میلی گرم کلسترول
- 535 میلی گرم سدیم
- 41 گرم کربوهیدرات (4 گرم قند، 6 گرم فیبر)
- 25 گرم پروتئین
توجه داشته باشید که نکات لازم را رعایت کنید.
با تشکر، دیجی مایکرو
اشتراك و دنبالك
ترک بک و لینک بک برای این مقاله وجود ندارد
ارسال یک نظر