
درست کردن شکلات سفید در فر
درست کردن شکلات سفید در فر
تفت دادن شکلات سفید در اجاق گاز یا فر آن را تیره، خامه ای و خوش مزه می کند،
با نشانه هایی از سکنجبین و مارشمالو برشته شده است.
در این پست بیاموزید که چگونه آن را درست کنید و چگونه از آن در دستور العمل ها استفاده کنید!
چک لیست مواد تشکیل دهنده
- اونس شکلات سفید با کیفیت بالا
دستورالعمل ها
مرحله 1
8 تا 16 اونس شکلات سفید خرد شده با کیفیت بالا را روی یک صفحه بزرگ، صاف و لبه دار پخش کنید.
گام 2
حدود 10 دقیقه در فر 250 درجه بپزید تا شکلات شروع به آب شدن کند.
با کاردک سفت و سخت خوب هم بزنید، سپس به طور یکنواخت صاف کنید.
همزن و صاف کردن را هر 8 تا 10 دقیقه تکرار کنید، تا شکلات به رنگ کارامل عمیق، در کل 40 تا 50 دقیقه در آید.
اگر شکلات دانه دار به نظر می رسد وحشت نکنید فقط در فواصل منظم به خراشیدن و هم زدن ادامه دهید.
در نهایت ذوب خواهد شد و فقط یک یا دو توده کوچک باقی مانده است.
مرحله 3
شکلات سفید بو داده را به یک ورق کاغذ روغنی منتقل کرده و به طور مساوی پخش کنید.
بگذارید خنک شود تا سفت شود سپس خرد کنید.
در دمای اتاق نگهداری کنید و مانند چیپس شکلات استفاده کنید
شکلات با کیفیت بالا چیست؟
این روش آسان است ، اما شما باید از شکلات سفید با حداقل 30 درصد کره کاکائو استفاده کنید.
تراشه ها، مارک های با کیفیت پایین یا “پوشش آب نبات سفید” کار نمی کنند.
نحوه استفاده از شکلات سفید بو داده
شکلات سفید بو داده به اندازه چیپس شکلات همه کاره است.
می توانید شکلات سفید تفت داده شده خرد شده را به کوکی ها، نان موز یا پنکیک اضافه کنید.
یا آن را روی بستنی وانیلی با بادام زمینی بپاشید.
شکلات داغ سفید بو داده را با ترکیب با یک میوه امتحان کنید. (مخصوصاً در مورد گلابی بسیار خوب است.)
حتی می توانید از آن برای تهیه گاناش استفاده کنید:
1/2 فنجان خامه مخصوص سنگین را گرم کنید تا بخار پز شود (جوش نیاید).
بیش از 8 اونس شکلات سفید تفت داده شده خرد شده بریزید.
بگذارید 30 ثانیه بماند. کمی نمک اضافه کنید؛ هم بزنید تا یکدست شود.
بگذارید قبل از ریختن کیک یا قاشق روی بستنی، در یخچال قرار گیرد تا خنک و غلیظ شود.
با تشکر، دیجی مایکرو
اشتراك و دنبالك
ترک بک و لینک بک برای این مقاله وجود ندارد
ارسال یک نظر