هویج برشته در مایکروویو
هویج برشته در مایکروویو
هویج ها طرفدار زیادی ندارند. شاید این دستور شما را متقاعد کند که آنها را امتحان کنید!
چرا ما آنها را به عنوان هویج سرخ کرده دوست داریم: از بیرون ترد، از داخل نرم هستند،
بسیار سریع می پزند.
بافت سرخ شده هویج وحشی شیرین با طعم هیبرید سیب زمینی-هویج (بسیار خوب، درست است؟).
و وقتی کمی روغن، نمک و پودر کاری به آن اضافه می کنیم،
طعم ها کاملاً متعادل می شوند. علاوه بر این، آنها سریع و آسان آماده می شوند
فقط 5 ماده، 1 تابه و 30 دقیقه زمان لازم است! بگذارید نحوه انجام آن را به شما نشان دهیم!
هویج وحشی چيست؟
هویج وحشی یا زردک ریشه ای کرم رنگ است که از خانواده هویج و جعفری هستند.
آنها بومی اروپا و آسیا هستند و از زمان روم (جایی که اعتقاد بر این بود که آنها یک داروی جنسی هستند) کشت می شده اند.
آنها در اواسط دهه 1800 به آمریکای شمالی معرفی شدند
اما در مسابقه محبوبیت از سیب زمینی شکست خوردند.
با توجه به محتوای غنی از پتاسیم، فولات، فیبر و ویتامین K، ما فکر می کنیم زمان بازگشت فرا رسیده است!
روش مورد علاقه ما برای تهیه هویج سرخ کرده!
ما ابتدا آنها را به صورت نوارهایی شبیه به سیب زمینی سرخ کرده برش می دهیم،
سپس روغن را با طعم خنثی (مانند روغن آووکادو)
همراه نمک، فلفل و پودر کاری (یا ترکیب ادویه مورد علاقه خود) برای طعم و مزه می ریزیم.
وقتی نوبت به پخت آنها می رسد، مهم است
که بین آنها فاصله کافی برای ترد شدن و پخت در دمای بالا وجود داشته باشد
(توصیه می کنیم 425 درجه فارنهایت یا 218 سانتی گراد) برای اطمینان از قهوه ای شدن طلایی شدن.
آنها را از وسط ورق بزنید تا به پخت یکنواخت آنها کمک کند
و گرم با سس غلیظ مورد علاقه خود سرو کنید! وقتی با پودر کاری مزه دار می شوند، بسیار خوشمزه می شوند.
موادغذایی
- 3 عدد هویج وحشی بزرگ پوست کنده، بالای آن برداشته شده
- و به صورت نوارهای فرانسوی سرخ شده به طول 2 اینچ (3 عدد جعفری بزرگ 500 گرم برش خورده)
- 1 قاشق غذاخوری روغن آووکادو (یا روغن دیگر // در صورت نبود روغن، حذف کرده و در صورت امکان از سرخ کن آون استفاده کنید)
- 1/2 قاشق چایخوری نمک دریا
- 1 عدد فلفل سیاه
- 1 قاشق چایخوری پودر کاری یا سایر ادویه های دلخواه
برای چاشنی اختیاری
- سس طلای مایع
- آووکادو آیولی
- سس خردل بدون عسل
- سس ماست شوید
دستورالعمل
دمای مایکروویو را در 425 درجه فارنهایت (218 درجه سانتی گراد) گرم کنید.
یک ورق پخت را با کاغذ روغنی بچسبانید (در صورت تهیه دسته بزرگتر، از ورقه های پخت بیشتری استفاده کنید).
هویج وحشی سرخ کرده” را به ورقه پخت آماده شده اضافه کنید
و روی آن روغن آووکادو، نمک دریا، فلفل سیاه و پودر کاری بریزید. آن را به صورت یکنواخت بپوشانید.
روی یک لایه یکنواخت پهن کنید و مطمئن شوید
که به هم نمی خورند تا رنگ آن قهوه ای شود (اگر هویج سرخ کرده ای دارید که مناسب آن نیست،
به یک ورقه پخت جداگانه اضافه کنید).
به مدت 15 دقیقهه، هویج در مایکروویو پخت شود، سپس از مایکروویو خارج کرده و بریزید/تلنگر بزنید.
مجدداً به مایکروویو برگردانید و 5-8 دقیقه دیگر بپزید، یا تا زمانی که لبه های آن سرخ شود و کمی ترد شود.
هرچه مدت زمان پخت آنها بیشتر شود، طلایی تر و ترد تر می شوند.
همانطور که هست، یا با سس طلای مایع، آووکادو آیولی، سس خردل بدون عسل یا سس ماست اضافه کنید.
بهترین زمان برای سرو زمانی است که گرم و تازه است.
مواد باقی مانده را در یخچال تا 1-2 روز نگهداری کنید.
گرم کردن در مایکروویو در دمای 350 درجه فارنهایت (176 درجه سانتیگراد)
یا روی اجاق گاز روی حرارت متوسط انجام شود. این غذا مناسب فریزر نیست.
باتشکر دیجی مایکرو
اشتراك و دنبالك
ترک بک و لینک بک برای این مقاله وجود ندارد
ارسال یک نظر