رست سیر در مایکروویو
رست سیر در مایکروویو
سیر برشته کار راحتی است. آن را امتحان کرده اید؟ وقتی سیر را به اندازه کافی تفت دهید، از تند و ترد به ملایم
و نرم تبدیل می شود. به طرز غیر قابل مقاومتی کاراملی شده و مانند کره روی نان پخش می شود.
سیر رست شده به نظر می رسد دلپذیر است، اما در واقع فقط سیر با کمی روغن زیتون است. همانطور که گفتم، این یک مکاشفه است.
طرز تهیه سیر برای رست کردن
از زمانی که دوستم آن را در دانشگاه به من معرفی کرد، سیر برشته را دوست داشتم. ما یک روال بامزه
از رست کردن سیر ایجاد کردیم که با نان خرد شده و شراب قرمز زیاد از آن لذت بردیم.
در آن زمان، سیر خود را در فویل پیچیدیم، این همان چیزی است که اکثر دستور العمل های سیر برشته به شما می گویند که انجام دهید.
این روزها سعی میکنم تا جایی که امکان دارد، قرار گرفتن در معرض آلومینیوم و ضایعات آشپزی خود را به حداقل برسانم.
بنابراین، من با استفاده از ابزارهای اولیه آشپزی به روشی بدون فویل رسیدم!
موادغذایی
- 1 سر یا چند بوته سیر
- 1 تا 2 قاشق چایخوری روغن زیتون فوق بکر
دستورالعمل
مایکروویو را با دمای 400 درجه فارنهایت تنظیم کنید. هر سر سیر را از پایه نگه دارید و با دقت حدود ¼ اینچ از قسمت بالایی را برش دهید
تا حبه های سیر نمایان شود. ما می خواهیم مطمئن شویم که هر حبه در معرض دید قرار دارد. ممکن است لازم باشد
مقداری از مواد کاغذی بیرونی را جدا کنید تا بهتر ببینید. در صورت لزوم، از یک چاقوی صاف کننده برای بریدن سر بوته ها
از طرفین استفاده کنید. در صورت نیاز این کار را برای سرهای اضافی سیر تکرار کنید.
بوته های سیر را در یک قابلمه یا ماهیتابه فولادی ضد زنگ مخصوص فر با درب مخصوص فر، با پایه ای به اندازه کافی پهن
که بوته ها به طرفین آن برخورد نکنند، قرار دهید. هر بوته را با 1 تا 2 قاشق چایخوری روغن بپاشید، به اندازه ای که رویه های در معرض آن را بپوشاند. ممکن است لازم باشد از انگشتانتان برای مالیدن روغنی که به کف تابه میرسد، به قسمتهای بالایی آن بمالید.
ظرف خود را بپوشانید و به مدت 40 تا 70 دقیقه سیر در مایکروویو را بپزید، هر 10 دقیقه بعد از 40 دقیقه بررسی کنید
(مراقب باشید، قابلمه خیلی داغ می شود!). سیرها زمانی درست میشوند که روی آنها به خوبی طلایی شوند
و حبه ها به اندازهای نرم باشند که به راحتی با چاقوی خرد کن سوراخ شوند. (برای عمق بیشتر طعم، 5 تا 10 دقیقه بیشتر تفت دهید،
اما مراقب علائم سوزش باشید بوی تند یا تکه های سیاه شده).
اجازه دهید سیر رست شده در مایکروویو حداقل 10 دقیقه خنک شود یا تا زمانی که بتوانید با خیال راحت آن را کنترل کنید.
برای آزاد کردن حبه ها، از یک چنگال (چنگال کوکتل اگر دارید) یا قاشق استفاده کنید یا فقط به آرامی آنها را از پایه فشار دهید
(به نظر من این کار برای حبه های داخلی راحت تر است).
سیر برشته شده در مایکروویو خود را فوراً استفاده کنید، یا تا 4 روز در یخچال قرار دهید یا تا چند ماه در فریزر قرار دهید (حتماً ظروف
خود را با تاریخ مصرف برچسب بزنید). سیر برشته شده را در دمای اتاق نگذارید، زیرا در این شرایط سموم بوتولیسم می توانند به سرعت رشد کنند.
یادداشت
ظروف بو دادن جایگزین: من این تکنیک را برای اجتناب از استفاده از فویل آلومینیومی به کار بردم. گزینه های دیگر عبارتند
از یک ظرف پخت با درب ایمن فر. اگر نمی توانید درب مناسبی پیدا کنید، سعی کنید یک ورقه پخت را روی آن قرار دهید.
باتشکر دیجی مایکرو
اشتراك و دنبالك
ترک بک و لینک بک برای این مقاله وجود ندارد
ارسال یک نظر