
راتاتویی- طرز تهیه رتتویی خوشمزه در فر
راتاتویی- طرز تهیه رتتویی خوشمزه در فر
راتاتویی- طرز تهیه رتتویی خوشمزه در فر ، یکی از مشهورترین
غذاهای فرانسوی راتاتویی و یا همان رتتویی است. این غذای خوشمزه
در اکثر رستورانهای جهان به عنوان پیش غذا و یا غذای اصلی سرو میگردد.
جالب است که بدانید این غذا شباهت بسیار زیادی به یتیمچه ایرانی دارد و در پخت آن از هیچ
نوع گوشتی استفاده نشده است و کاملاً گیاهی است. به همین دلیل پیشنهاد ویژهایست برای
افرادی که رژیم دارند و یا تمایلی به خوردن گوشت ندارند. راتاتویی به شیوههای مختلفی تهیه
میشود و در برخی از دستور پختها از گوشت نیز استفاده میشود. در گذشته این غذا را شبیه
به خورشت میپختند در این مطلب شیوه پخت راتاتویی در فر را آموزش خواهیم دادبا ما باشید.
موادلازم
- 2 عدد بادمجان بزرگ
- 4عدد کدو کوچک
- فلفل قرمز یا زرد 2 عدد
- 4عدد گوجه فرنگی رسیده بزرگ
- روغن زیتون 5 قاشق غذاخوری
- بسته سوپرمارکت یا ریحان دسته کوچک
- 1عدد پیاز متوسط، پوست کنده و نازک خرد شده
- 3حبه سیر، پوست کنده و له شده
- 1قاشق غذاخوری سرکه قرمز
- 1قاشق چایخوری شکر (هر نوع)
طرز پخت:
- مرحله1
2 عدد بادمجان بزرگ را از طول نصف کنید. آنها را روی تخته قرار دهید، سمت پایین را برش دهید،
دوباره از طول به نصف برش دهید و سپس به قطعات 1.5 سانتی متری برش دهید.
انتهای 4 کدو کوچک را برش دهید، سپس به ورقه های 1.5 سانتی متری ببرید.
- مرحله2
2 فلفل قرمز یا زرد را از ساقه به پایین پوست بگیرید. صاف نگه دارید، اطراف ساقه را برش دهید،
سپس به 3 قسمت برش دهید. هر غشا را جدا کنید، سپس به تکه های لقمه ای خرد کنید.
- مرحله 3
روی هر یک از 4 گوجه فرنگی رسیده یک ضربدر کوچک بزنید، سپس آنها را در یک کاسه ضد
حرارت قرار دهید. آب جوش را روی آن بریزید، بگذارید 20 ثانیه بماند، سپس بردارید.
آب را بریزید، گوجه فرنگی ها را جایگزین کنید و با آب سرد بپوشانید. بگذارید خنک شود،
سپس پوست را جدا کنید.
- مرحله 4
گوجهفرنگیها را یک چهارم کنید، دانههای آن را با قاشق جدا کنید، سپس گوشت را تقریباً خرد کنید.
- مرحله 5
یک ماهیتابه را روی حرارت متوسط قرار دهید و وقتی داغ شد 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون در آن بریزید.
بادمجان ها را به مدت 5 دقیقه از هر طرف سرخ کنید تا تکه های آن نرم شوند. آنها را کنار بگذارید.
- مرحله 6
کدوها را در یک قاشق غذاخوری روغن دیگر به مدت 5 دقیقه سرخ کنید تا دو طرف آن طلایی شود.
این کار را با فلفل ها تکرار کنید. در این مرحله سبزیجات را زیاد نپزید.
- مرحله 7
برگ های ریحان را جدا کرده و کنار بگذارید. 1 عدد پیاز متوسط ورقه شده نازک را به مدت 5 دقیقه
در تابه بپزید. 3 حبه سیر له شده را اضافه کنید و یک دقیقه دیگر تفت دهید. 1 قاشق غذاخوری
سرکه قرمز و 1 قاشق چایخوری شکر را با هم مخلوط کنید، سپس گوجه فرنگی و نیمی
از ریحان را اضافه کنید.
- مرحله 8
سبزیجات را با مقداری نمک و فلفل داخل ظرف دلخواهتان برگردانید
پایان پخت و سرو غذا:
ظرف را درون فر قرار داده پس از گذشت ۳۰ دقیقه زمان پخت به پایان رسیده و می توانید رتتویی را سرو نمایید.
همچنین برای طرز تهیه رتتویی با پنیر پیتزا هم کافیست مانند مراحل گفته شده در قسمت قبل عمل کنید
و فقط در ۵ دقیقه پایانی زمان پخت که آب غذا به مقدار مناسب بخار شده بود روی آن به میزان مناسب پنیر
پیتزا بریزید و مجدداً درون فر قرار دهید تا پنیر به خوبی آب شود.
اوقات خوشی را برای شما کنار عزیزانتان آرزومندیم
نوش جان،دیجی مایکرو
اشتراك و دنبالك
ترک بک و لینک بک برای این مقاله وجود ندارد
ارسال یک نظر