طرز تهيه ي كيش لورن با فر
طرز تهيه ي كيش لورن با فر
كيش لورن درون فر از قبل گرم شده قرار داده می شود
و برای مدت 30-40 دقیقه در دماى ١٨٠ درجه به راحتی آماده می شود.
مواد لازم:
- خمير پاي يا پوسته پای منجمد آماده شده
- 1/2 پوند (225 گرم) بیکن (می توانید کم و بیش به سلیقه خود استفاده کنید)
- 1 فنجان (235 میلی لیتر) شیر
- 1/2 فنجان (118 میلی لیتر) خامه سنگین
- 3 عدد تخم مرغ
- 1/2 قاشق چایخوری نمک و فلفل سیاه برای طعم و مزه
- 1/8 قاشق چای خوری جوز هندی
- 1 فنجان (4 اونس، 113 گرم) پنیر رنده شده یا پنیر دیگر (چدار نیز کار می کند)
- 1 قاشق غذاخوری پیاز خرد شده
طرز تهيه:
خمیر را کاملاً پهن کرده، به قالب تارت درآورید
اگر پوسته پای خود را درست می کنید، خمیر پای را به صورت گرد ٣٠ سانتى متری پهن کنید.
آن را در یک قالب تارت با عرض ٢٥ سانتى متر و ارتفاع ٤ سانتى متر قرار دهید و خمیر را به گوشه ها فشار دهید.
با استفاده از وردنه، روی سطح قالب تارت را بچرخانید تا خمیر اضافی لبه ها را ببريد.
قبل ازپخت، حداقل نیم ساعت فریز کنید.
پوسته یخ زده را از قبل بپزید و اگر از پوسته یخ زده خریداری شده در فروشگاه استفاده می کنید،
دستورالعمل های موجود در بسته را استفاده کنید.
سپس فر را با دمای 350 درجه فارنهایت گرم کنید.
پوسته یخ زده را با فویل آلومینیوم سنگین بپوشانید.
ظرف تارت را با لوبیای خشک، شکر یا برنج پر کنید.
اگر از یک ظرف با ته قابل جدا شدن استفاده می کنید، ظرف را روی یک ورقه پخت لبه دار درون فر قرار دهید
40 دقیقه بپزید و سپس از فر خارج کنید.
سپس بیکن را بپزید یعنی اول یک ماهیتابه بزرگ را روی حرارت متوسط گرم کنید.
نوارهای بیکن را به صورت یک لایه در کف ماهیتابه قرار دهید بیکن را به آرامی بپزید،
نوارها را گاهی برگردانید تا خوب قهوه ای شوند و مقدار زیادی چربی از آن خارج شود.
نوارهای بیکن پخته شده را روی حوله کاغذی بگذارید تا چربی اضافی آن جذب شود.
بیکن پخته شده را به صورت ضربدری خرد کنید
فر را با دمای 350 درجه فارنهایت گرم کنید.
تخم مرغ را بزنید، جوز هندی، نمک، فلفل، خامه و شیر را اضافه کنید.
تخم مرغ ها را در یک کاسه بزرگ بزنید.
جوز هندی، نمک، فلفل سیاه و پیازچه را اضافه کرده و کمی بیشتر هم بزنید.
شیر و خامه را اضافه کرده و به شدت هم بزنید تا مخلوط شود این باعث می شود که بافت کیک سبک باشد.
مخلوط شیر تخم مرغ و شیر را برای چند ثانیه دوباره با سرعت مخلوط كنيد،
سپس آن را به آرامی داخل پوسته پای بریزید.
كيش لورن را درون فر از قبل گرم شده قرار داده و برای مدت 30-40 دقیقه در دماى ١٨٠ درجه آن رابپزيد.
با تشکر، دیجی مایکرو
اشتراك و دنبالك
ترک بک و لینک بک برای این مقاله وجود ندارد
ارسال یک نظر