لازانیا کدو و بادام زمینی در مایکروویو
لازانیا کدو و بادام زمینی در مایکروویو
یکی از سبزیجات مورد علاقه ما در پاییز، کدو تنبل همه کاره است! و بعد از اینکه این لازانیا را امتحان کردید، دلیل آن را خواهید فهمید.
این دستور تازه دستور لازانیا سس گوجه فرنگی را، با یک سس بادام هندی خوش طعم،خامه ای و دلمه ای عوض می کند
که کاملاً با رشته لازانیا و کلم پیچ سرخ شده و با قارچ ترکیب می شود. این غذای گیاهی (و بدون گلوتن به صورت اختیاری) به طور غیرقابل انکاری آرامش بخش و خوشایند همه است
و افزودنی عالی برای میزهای شام تعطیلات و یا پیش غذا برای ناهارهای هفته خواهد بود!
آیا ذکر کردیم فقط 10 ماده مورد نیاز است؟ بگذارید نحوه انجام آن را به شما نشان دهیم!
مواد غذایی
سس بادام زمینی
- 1 کدو حلوایی کوچک (2 پیمانه یا 480 گرم پوره تولید می کند)
- 10-12 حبه سیر، پوست کنده
- بادام زمینی خام ¼ فنجان
- 3 قاشق غذاخوری آب لیمو
- 1/2 قاشق چایخوری نمک دریا
- 1 قاشق غذاخوری مخمر تغذیه ای (اختیاری)
- 1/2 فنجان آب
خمیر لازانیا
- 10 اونس رشته خشک لازانیا
- 1 قاشق غذاخوری نمک
- 1/2 قاشق چایخوری روغن زیتون
پر كردن
- 1/2 قاشق غذاخوری روغن زیتون
- 1 پیاز بزرگ خرد شده
- 6 فنجان قارچ خرد شده
- 8 فنجان کلم پیچ ریز خرد شده
- 1/2 قاشق چایخوری نمک دریایی و فلفل سیاه
- 1 قاشق چایخوری آویشن خشک (اختیاری)
چاشنی اختیاری
- ریحان تازه خرد شده
- پنیر پارمسان وگان
دستورالعمل
مایکروویو را روی 425 درجه فارنهایت (218 درجه سانتیگراد) تنطیم کنید و یک ورق پخت را با کاغذ روغنی بپوشانید.
کدو حلوایی خود را از وسط نصف کرده و دانه ها را جدا کنید، اما پوست کدو را باقی بگذارید.
گوشت کدو حلوایی را با کمی روغن آغشته کنید. حبه های سیر را روی ورقه پخت آماده شده قرار دهید
و کدو را به طرف دیگر برش دهید (کدوی بریده شده باید سیر را بپوشاند تا نسوزد). به مدت 30-40 دقیقه کدو در مایکروویو پخت شود،
یا تا زمانی که پوست ترک بردارد و قهوه ای طلایی شود و چاقویی که در کدو حلوایی وارد شده است به راحتی بیرون بیاید.
در حین پخت کدو، یک قابلمه بزرگ آب نمک را به جوش بیاورید. ورقه لازانیا را طبق دستور بسته یا تا زمان نرم شدن در آب نمک بپزید.
سپس آبکش کنید، کنار بگذارید و کمی روغن زیتون را به آرامی بریزید تا نودل ها به هم نچسبند.
یک ماهیتابه بزرگ لبه دار را روی حرارت متوسط گرم کنید. پس از داغ شدن، روغن زیتون و پیاز را اضافه کرده
و به مدت 3-4 دقیقه یا تا زمانی که نرم شوند تفت دهید، سپس قارچ را اضافه کرده و 5-7 دقیقه دیگر یا تا زمانی که
کمی قهوه ای شود تفت دهید. سپس کلم پیچ، نمک، فلفل و آویشن (اختیاری) را اضافه کرده
و 5-7 دقیقه دیگر یا تا زمانی که نرم شوند تفت دهید.
وقتی کدو حلوایی نرم شد و به اندازه کافی سرد شد، 2 فنجان (480 گرم) کدوی برشته شده را بریزید
(در صورت تغییر تعداد وعده ها مقدار آن را در مخلوط کن با سرعت بالا بریزید.
حبه سیر تفت داده شده، بادام زمینی، آب لیمو، نمک، مخمر تغذیه ای (اختیاری) و آب را اضافه کرده و مخلوط کنید
تا یکدست شود، آب بیشتری اضافه کرده و در صورت نیاز کناره های مخلوط کن را خراش دهید.
باید غلیظ، خامه ای و قابل قاشق زدن باشد. بچشید و در صورت نیاز، نمک بیشتری برای طعم، لیمو، سیر برای مزه دار اضافه کنید.
دمای مایکروویو را تا 350 فارنهایت (177 درجه سانتی گراد) تنطیم کنید.
لازانیا را در یک ظرف پخت شیشه ای یا سرامیکی 9 * 13 (یا اندازه مشابه) بچینید. 1/2 فنجان (120 میلی لیتر)
سس را به ته ظرف اضافه کنید و آن را به طور مساوی پخش کنید. سپس یک لایه خمیرلازانیا اضافه کنید
و به دنبال آن 1/3 دیگر را پر کنید. این کار را با دو لایه دیگر سس، لازانیا و پرکردن تکرار کنید.
سپس با یک لایه لازانیا و سس باقی مانده به عنوان لایه بالایی (باید یک لایه ضخیم تر باشد که لازانیا را به طور کامل بپوشاند)
به پایان برسانید. لازانیا در مایکروویو را در دمای 350 درجه فارنهایت (177 درجه سانتی گراد)
به مدت 30 دقیقه یا تا زمانی که لایه بالایی کمی خشک شود و کمی تیره تر شود بپزید.
با احتیاط لازانیا را مایکروویو خارج کرده و 5 تا 10 دقیقه قبل از سرو بگذارید خنک شود.
سپس برش دهید، سرو کنید و لذت ببرید. توصیه می کنیم با ریحان تازه خرد شده و پنیر پارمسان وگان تزیین کنید.
برای دستورالعمل انجماد به نکات زیر مراجعه کنید.
با تشکر دیجی مایکرو
اشتراك و دنبالك
ترک بک و لینک بک برای این مقاله وجود ندارد
ارسال یک نظر