رولت سیب زمینی در فر
رولت سیب زمینی در فر
رولت سیب زمینی یک رول ژله ای است که از پوره سیب زمینی پخته شده در یک تابه، پر از گوشت چرخ کرده و پنیر،
رول شده و با سس گوجه فرنگی درست می شود. یک غذای آسان برای شگفت زده کردن خانواده و مهمانان خواهد بود.
مواد غذایی
- 2 پوند سیب زمینی رست
- 2 قاشق غذاخوری کره بدون نمک در دمای اتاق
- ⅓ فنجان پنیر پارمزان رنده شده
- 1 فنجان شیر کامل
- 1 قاشق چایخوری نمک
- ½ قاشق چایخوری فلفل سیاه آسیاب شده
- 2 عدد تخم مرغ بزرگ در دمای اتاق
- ½ فنجان آرد (یا بدون گلوتن)
- 1 قاشق غذاخوری بیکینگ پودر
- برای پر کردن :
- 2 قاشق غذاخوری روغن
- ½ پیاز زرد، ریز خرد شده
- 2 قاشق غذاخوری سیر خرد شده
- 1 پوند گوشت چرخ کرده بدون چربی
- 1 قاشق چایخوری نمک
- ½ قاشق چایخوری فلفل
- ادویه ایتالیایی 1 قاشق چایخوری
- ¾ فنجان سس گوجه فرنگی
- ¼ فنجان سرکه شراب قرمز
- 2 قاشق غذاخوری جعفری یا پیاز سبز خرد شده
- 1 ½ فنجان موزارلای خرد شده (یا 8 برش نازک موزارلا یا پروولون)
- ¼ فنجان پنیر پارمزان رنده شده (یا 1 قاشق غذاخوری پارمزان رنده شده)
دستورالعمل
سیب زمینی ها را بشویید، آن ها را در آب سرد قرار دهید و حدود 12-15 دقیقه یا تا زمانی که چنگال ها نرم شوند، روی حرارت متوسط بپزید.
سیب زمینی های پخته شده را خوب له کنید و با کره، پنیر پارمزان، شیر، ادویه ها و زرده تخم مرغ مخلوط کنید
تا یکدست شود. سپس آرد و بکینگ پودر را با هم مخلوط کنید تا گلوله ای دیده نشود.
پوست را در حالی که گرم است با استفاده از یک چاقوی جفتی یا با مالش پوست با یک پارچه تمیز بردارید. در یک کاسه جداگانه،
سفیده تخم مرغ را بزنید تا سفت شود. داخل مخلوط سیب زمینی بریزید؛ مواد را کنار بگذارید و فر را با دمای 350 درجه فارنهایت گرم کنید.
قالب ژله ای 9 در 13 اینچی را چرب کرده و کاغذ روغنی بپوشانید و سپس کاغذ روغنی بزنید.
خمیر سیب زمینی را داخل تابه بریزید و با کفگیر به طور یکنواخت پخش کنید.
رولت سیب زمینی در فر را حدود 35-40 دقیقه یا تا زمانی که خلال دندانی که در مرکز فرو کرده اید
تمیز بیرون بیاید بپزید. در همین حین گوشت چرخ کرده را بپزید.
روغن را در یک ماهیتابه بدون چسب گرم کنید و پیاز را به مدت 3 دقیقه در دمای متوسط بپزید و هر از گاهی هم بزنید.
سیر را اضافه کرده و حدود 1 دقیقه تفت دهید. اجازه ندهید قهوه ای شود! گوشت چرخ کرده را اضافه کنید و حدود 2 دقیقه روی متوسط
رو به بالا قهوه ای کنید. حرارت را تا متوسط کم کنید، ادویه ها و ¼ فنجان سس گوجه فرنگی را هم بزنید و بگذارید حدود 4-6 دقیقه بپزد.
سرکه را هم بزنید و بگذارید بپزد تا تبخیر شود. جعفری یا پیاز سبز خرد شده را با هم مخلوط کنید. کنار بگذارید. وقتی رول سیب زمینی
پخت تمام شد، لبه های آن را با چاقوی صاف کنید. یک پارچه مرطوب گرم روی آن قرار دهید و سپس پشت یک تابه ژله رول بزرگتر قرار دهید.
برعکس کنید، کاغذ را بردارید و فقط لبه های کوتاه سفت شده را جدا کنید. روی پنیر موزارلا
و سپس گوشت چرخ کرده پخته شده را هر کدام در یک لایه قرار دهید. با احتیاط در حالی که گرم است با کمک پارچه خیس رول کنید.
رولت سیب زمینی در فر را بردارید را با دقت به ظرف سرو منتقل کنید. روی آن را با ½ فنجان
سس گوجه فرنگی گرم و پنیر پارمزان رنده شده بریزید. به دلخواه تزیین کنید و لذت ببرید.
باتشکر دیجی مایکرو
اشتراك و دنبالك
ترک بک و لینک بک برای این مقاله وجود ندارد
ارسال یک نظر