پلانتین رست شده در مایکروویو
پلانتین رست شده در مایکروویو
پلانتین یکی از غذاهای مورد علاقه ما در تمام دوران است. آنها به طور طبیعی شیرین، به طور جدی اعتیاد آور،
و مملو از مواد مغذی و فیبر هستند! این احتمال وجود دارد که اگر خیلی خوش شانس بوده اید که آنها را امتحان کرده باشید.
اما شاید شما از نحوه انتخاب چنار خوب و نحوه طبخ آنها می ترسید؟ نگران نباشید، دوستان، زیرا ما قرار است
همه رازهای خود را به اشتراک بگذاریم (از جمله آنهایی که از دوستی که پلانتین در دریای کارائیب پرورش داده یاد گرفتیم!).
فقط 1 تابه، 2 ماده، 20 دقیقه، و چند نکته بین شما و پلانتین های کاملا برشته شده هر بار! بیا انجامش بدیم!
پلانتین چیست؟
پلانتین از بستگان موز هستند، اما بزرگتر هستند و حاوی نشاسته بیشتر و قند کمتری هستند. آنها در بسیاری
از مناطق گرمسیری جهان، از جمله دریای کارائیب، آمریکای لاتین، و غرب و آفریقای مرکزی رشد می کنند و از آنها لذت می برند.
آنها منبع عالی پتاسیم و فیبر هستند. و به خصوص غنی از نوع خاصی از فیبر به نام نشاسته
مقاوم هستند که به حفظ باکتری های روده شما کمک می کند!
نحوه رسیدن پلانتین
مانند گلابی و هلو، وقتی چنار را روی پیشخوان آشپزخانه بگذارید، به رسیدن آنها ادامه خواهد داد. هر چه آب و هوا گرمتر باشد، زودتر می رسند.
برای تشویق پلانتین ها به رسیدن سریعتر، آنها را در یک کیسه کاغذی قرار دهید و کیسه را در جای گرم (مانند بالای یخچال) قرار دهید.
پلانتین سبز معمولاً در عرض 4-6 روز می رسد.
موادغذایی
- 2 پلانتین رسیده (زرد با لکه های قهوه ای // برای نکاتی در مورد انتخاب پلانتین به بالا مراجعه کنید!)
- 1 قاشق غذاخوری روغن نارگیل ذوب شده (یا روغن آووکادو)
- 1 نمک دریایی سالم (اختیاری)
- برای سرو اختیاری
- سس سبز جادویی یا سس داغ انبه هابانرو
دستورالعمل
مایکروویو را با دمای ۴۲۵ فارنهایت (۲۱۸ درجه سانتیگراد) تنظیم کنید و یک ورقه پخت بزرگ را با کاغذ روغنی بپوشانید.
برای بریدن پلانتین، انتهای آن را کوتاه کرده و دور بریزید. سپس با استفاده از نوک چاقو، یک برش کم عمق در طول پوست ایجاد کنید و تمام
سعی خود را به کار ببرید تا گوشت پلانتین سوراخ نشود. پوست آن را بردارید و پلانتین را به صورت زاویه ای به برش های 1/4 اینچی برش دهید.
پلانتین های برش خورده را روی ورقه پخت آماده شده قرار دهید و با روغن و نمک (اختیاری) بریزید.
به مدت 10 دقیقه پلانتین در مایکروویو بپزید، سپس آن را برگردانید و 5-10 دقیقه دیگر
یا تا زمانی که قهوه ای طلایی و از هر دو طرف کمی کاراملی شود بپزید.
آنها با پیکادیلو آسان وگان، نخود و سبزی دودی فوری، کاسه گیاهی لوبیا سیاه، بادمجان کبابی
جامائیکا (30 دقیقه!) یا هر یک از سس های توصیه شده در بالا، خوشمزه هستند.
بهترین حالت وقتی تازه است باقی مانده پلانتین را در ظرف در بسته به مدت 1 تا 2 روز در یخچال نگهداری کنید
و دوباره روی اجاق گاز یا ( پلانتین ) موز در مایکروویو گرم کنید تا کاملا گرم شود. فریزر برای نگهداری مناسب نیست.
یادآوری
اطلاعات تغذیه یک تخمین تقریبی است که بدون نمک اختیاری محاسبه شده است.
باتشکر دیجی مایکرو
اشتراك و دنبالك
ترک بک و لینک بک برای این مقاله وجود ندارد
ارسال یک نظر