
پای گلابی در فر
پای گلابی در فر
در این پست یک روش آسان برای پختن پای گلابی ذکر شده است.
پای گلابی یک میان وعده بسیار خوشمزه است که اکثر افراد میپسندند.
پای گلابی در فر
مواد لازم:
- یک ظرف شیرینی پزی متوسط
- ½ فنجان شکر سفید
- 3 قاشق غذاخوری آرد همه منظوره
- ¼ قاشق چای خوری نمک
- 1 قاشق چایخوری دارچین آسیاب شده
- 1 قاشق چای خوری پوست لیمو
- 5 فنجان گلابی پوست کنده و خرد شده
- کره 1 قاشق غذاخوری
- 1 قاشق غذاخوری آب لیمو
دستورالعمل تهیه پای گلابی در فر
مرحله اول
فر را با دمای 450 درجه فارنهایت (230 درجه سانتیگراد) گرم کنید.
یک صفحه پخت را روی توری پایین قرار دهید.
گام دوم
شکر ، آرد ، نمک ، دارچین و پوست لیمو را در کاسه مخلوط ترکیب کنید.
نیمی از شیرینی را پهن کرده و داخل قالب بچینید.
مرحله 3
برش های گلابی را به صورت لایه لایه در قالب روکش شیرینی بچینید و مخلوط شکر را روی هر لایه بپاشید.
با کره هم بزنید و آب لیمو را بپاشید.
مرحله 4
خمیر باقی مانده را برای پوسته بالا روی مواد پهن کنید.
با استفاده از انگشت خود و با کمک یک کاسه کوچک آب لبه پوسته زیرین را حتما مرطوب کنید.
لبه آن را با استفاده از قیچی آشپزخانه یا چاقوی تیز برش دهید.
مرحله 5
به مدت 10 دقیقه در فر از قبل گرم شده قرار دهید.
دمای فر را به 350 درجه فارنهایت (175 درجه سانتیگراد) کاهش دهید و آن را بپزید تا زمانی که پوسته طلایی شود و پر از حباب شود،
35 تا 40 دقیقه بیشتر لازم است که در فر بماند و بگذارید چند دقیقه قبل از سرو خنک شود.
به بیانی دیگر:
در یک کاسه بزرگ، آرد و نمک را مخلوط کنید.
سپس تا خرد شدن آن به تدریج آب اضافه کنید و با چنگال آن را بریزید تا وقتی که خمیر ها به هم نزدیک شود.
بهتر است از 1 ساعت تا یک شب در یخچال قرار دهید.
فر را با دمای 425 درجه گرم کنید و در یک کاسه بزرگ، گلابی را با آب لیمو بریزید.
در یک کاسه کوچک، آرد، 1/2 فنجان شکر و دارچین را مخلوط کنید.
به مخلوط گلابی اضافه کرده و آنرا برای پوشاندن خمیر آماده کنید.
روی یک سطح کمی آرد پاشی شده، نیمی از خمیر را در یک دایره با ضخامت 1/8 اینچ قرار دهید.
لبه های آن را مرتب، مهر و موم کنید و مواد را روی آن بریزید.
لایه ایی خمیر روی آن قرار دهید و بگذارید تا بپزد تا زمانی که پوسته آن قهوه ای و یا طلایی شود و پر از حباب شود.
45-50 دقیقه در فر قرار دهید و در صورت لزوم در طول 20 دقیقه آخر لبه ها را به آرامی با فویل بپوشانید تا از رویش بیش از حد جلوگیری شود.
ارزش غذایی 1 برش:
- 438 کالری
- 21 گرم چربی (6 گرم چربی اشباع)
- 8 میلی گرم کلسترول
- 317 میلی گرم سدیم
- 58 گرم کربوهیدرات (25 گرم قند، 4 گرم فیبر)
- 4 گرم پروتئین
با تشکر، دیجی مایکرو
اشتراك و دنبالك
ترک بک و لینک بک برای این مقاله وجود ندارد
ارسال یک نظر