سوالات رایج درباره ی فر و مایکروویو
سوالات رایج درباره ی فر و مایکروویو
در اینجا چند سوال رایج و تکرار شده در این باره را پاسخ میدهیم.
اگر با فر و یا مایکروویو خود مشکل دارید، سوالات را بررسی کنید.
سوالات تکرار شده:
سوال:
وقتی کوکی ها، کیک ها یا پای ها را می پزم، آنها خشک و گاهی سوخته می شوند،
حتی اگر زمان و درجه حرارت توصیه شده را در دستورالعمل دنبال کنم. آیا فر من مشکلی دارد؟
پاسخ:
کلید موفقیت در پخت و برشته شدن، پختن غذا در دمای فر است که در دستورالعمل ذکر شده است.
پوسته های سوخته، کیک های کم حجم و غذاهای خشک ممکن است در نتیجه دمای فر متفاوت از دمای نشان داده شده در صفحه کنترل فر باشد.
بهترین راه برای حل این مشکل خرید دماسنج فر است.
دماسنج های کوره ای را که در چندین سبک و دامنه قیمت موجود است، می توانید در مغازه های مخصوص فروش مواد غذایی پیدا کنید.
قاعدتاً دماسنج های جیوه ای از دماسنج های نوع فنری قابل اطمینان ترند.
هر دو نوع ضد حرارت هستند و برای ماندن در اجاق گاز شما همیشه طراحی شده اند.
یک روش ساده برای آزمایش دمای فر قرار دادن دماسنج در فر از قبل گرم شدن است.
حدود 15 دقیقه صبر کنید، سپس از طریق پنجره درب فر خود دما را روی دماسنج بررسی کنید.
اگر درب فر شما پنجره ندارد، درب را باز کنید و به سرعت دما را بررسی کنید.
اگر بین میزان دمای روی صفحه کنترل و میزان دمای دماسنج اختلاف وجود دارد،
برای جبران این اختلاف، صفحه کنترل را تنظیم کنید.
با اطمینان از درست بودن درجه حرارت اجاق گاز خود، با اطمینان روی پخت کنترل بیشتری داشته باشید.
فرق بین اجاق گاز همرفت و اجاق گاز معمولی چیست؟
یک فر همرفت مجهز به فن است تا گردش گرما در اطراف غذا را تسریع کند
و بنابراین سریعتر و یکنواختتر از اجاق های معمولی طبخ شود.
کوره های معمولی به گرمای تابشی متکی هستند که از پایین به بالای اجاق می رود.
اجاق های همرفت تقریباً 25 درصد سریعتر از اجاق های معمولی غذا را می پزند
و برای اکثر غذاها می توان دمای فر را 25 درجه فارنهایت کاهش داد.
با تشکر، دیجی مایکرو
اشتراك و دنبالك
ترک بک و لینک بک برای این مقاله وجود ندارد
ارسال یک نظر