
درست کردن کیک اورئو در فر
درست کردن کیک اورئو در فر
این کیک خوشمزه به راحتی و سریع در فر آماده میشود.
مواد لازم:
کیک شکلاتی
- 2 فنجان شکر
- 1 فنجان آرد
- 1 فنجان پودر کاکائو شیرین نشده
- 1 قاشق چای خوری یا 1/2 قاشق چای خوری بیکینگ پودر
- 1/2 قاشق چای خوری جوش شیرین
- 1 قاشق چایخوری نمک
- 2 تخم مرغ بزرگ
- 1 فنجان شیر کامل
- 1/2 فنجان روغن نباتی
- 1 قاشق غذاخوری عصاره وانیل
- 1 فنجان قهوه داغ می توانید آب جوش را جایگزین کنید
برای طعم دار کردن
- 1/2 فنجان کره بدون نمک
- 6 فنجان پودر قند
- 1/3 فنجان شیر
- 1 فنجان خرده شکلات اورئو
- 1قاشق غذاخوری وانیل
دستورالعمل ها
فر را با دمای 350 درجه گرم کنید و کره و آرد را با دو قالب کیک و پودر کاکائو گرم کنید.
در یک مخلوط کن با سرعت کم شکر، آرد ، پودر کاکائو ، بیکینگ پودر ، جوش شیرین و نمک را با هم مخلوط کنید
در یک کاسه کوچک تخم مرغ ، شیر ، روغن و وانیل را با هم مخلوط کنید و سپس آن را با سرعت کم و متوسط به مخلوط کن اضافه کنید تا مخلوط شود
و در آخر آب را با احتیاط اضافه کنید و با دست هم بزنید تا تازه مخلوط شود (میکسر روشن نشود ممکن است به شما پاشیده شود).
نیمی از خمیر را در هر قابلمه بریزید و به مدت 30-35 دقیقه آن را بپزید و سپس آن را خارج کنید
بگذارید کاملا خنک شود و با مایع شکلات خنک شودد و سپس برای ایجاد یک المان سرما ، کره را به مدت 30 ثانیه با سرعت متوسط به همزن پایه خود اضافه کنید
تا سبک و کرک شود سپس پودر قند و شیر را به مقدار متناوب اضافه کنید.
خرده سنگهای شکلات اورئو و وانیل را اضافه کنید تا آخرین لحظه مخلوط شوند.
برای اینکه کاملاً خنک شوید در فصل گرما و تابستان، میتوانید به حالت عادی کیک یخ زده اضافه کنید، یک لایه نازک به بیرون کیک بریزید
و 2 ساعت قبل از یخ زدگی یک لایه آماده شده دیگر در یخچال قرار دهید.
در آخر میتوانید با خامه قنادی روی آن را خامه کشی کنید و سپس میل کنید.
با تشکر، دیجی مایکرو
اشتراك و دنبالك
ترک بک و لینک بک برای این مقاله وجود ندارد
ارسال یک نظر