
درست کردن کیک عسلی لایه دار
درست کردن کیک عسلی لایه دار
این کیک عسلی یک دسر ساده و سبک با لایه های کیک کراکر گراهام و یک خامه نرم در بین آن است،
سپس در آخر با یک شکلات شیرین آب شده روی آن پوشیده شده است و به عنوان تزیین روی آن قرار می گیرد.
مواد لازم:
- کراکر گراهام یک بسته
- 2 فنجان خامه سنگین، خنک شده
- 1 بسته پنیر خامه ای، دمای اتاق
- کره بدون نمک 4 اونس، دمای اتاق
- شیر تغلیظ شده شیرین 14 اونس (1 قوطی = 14 اونس)
- 1/3 فنجان شکلات خرد شده
- کره بادام زمینی اختیاری برای تزیین
برای تزیین
- 1/3 فنجان خامه سنگین
- 1/3 فنجان شکلات خرد شده
دستورالعمل ها برای تهیه گاناش شکلات
1/3 فنجان کرم را تا تقریباً جوشیدن گرم کنید (در مایکروویو یا روی اجاق گاز).
1/3 فنجان شکلات را اضافه کنید و اجازه دهید 2-3 دقیقه بدون مزاحمت بماند.
با استفاده از یک قاشق هم بزنید تا یکدست شود.
طرز تهیه کره کره پنیر خامه ای
4 اونس را بزنید تا نرم شود، 1 بسته پنیر خامه ای را هر بار 1 قاشق غذاخوری اضافه کنید تا تکه های پنیر خامه ای قابل مشاهده نباشد.
در حالی که هنوز هم میزنید، شیر تغلیظ شده را بریزید تا کاملاً در آن قرار گیرد و با هم مخلوط شوند.
در ظرف خالی مخلوط کن، 2 فنجان خامه سنگین را بزنید تا سفت شود.
خامه سنگین را در 3 افزودنی به خامه شیر تغلیظ شده اضافه کنید و با احتیاط آن را جمع کنید.
طرز تهیه کیک عسلی
یک تکه کراکر را روی صفحه سرو قرار دهید. ردیف اول 4 کراکر را قرار دهید. فشار دهید تا آنها روی صفحه محکم شوند.
حدود 1 فنجان فراستینگ را بالای کراکر ها بریزید و به طور مساوی پخش کنید.
لایه های متناوب را نگه دارید تا تمام یخ زدگی ها تمام شود و از بین برود.
این کیک در اصل بدون استفاده از مایکروویو و یا فر درست شد و برای راحتی همه ی مواد آن در دسترس بود.
با تشکر، دیجی مایکرو
اشتراك و دنبالك
ترک بک و لینک بک برای این مقاله وجود ندارد
ارسال یک نظر