نکات علمی لازم در مورد مایکروویو
پرسی اسپنسر مشغول آزمایش مگنترون، وسیله ای برای تولید مایکروویو بود.
هنگامی که متوجه شد آب نبات در جیبش ذوب شده است.
این کشف تصادفی باعث می شود تا او آنچه را که اکنون به عنوان اجاق مایکروویو امروزی می شناسیم، توسعه دهد.
با گذشت سالها، این دستگاه آشپزخانه به یک مورد دیگر تبدیل شده است که کار داخلی را بسیار آسان تر می کند.
هنوز سؤالات مربوط به ایمنی اجاق های مایکروویو باقی مانده است.
سوالات رایج:
آیا اشعه استفاده شده توسط این اجاق ها برای انسان بی خطر است؟
آیا همین پرتوها مواد مغذی موجود در مواد غذایی ما را از بین می برد؟
برای پاسخ به برخی از معروف ترین سؤالات پیرامون مایکروویو، ما نظر سه متخصص پزشکی را مطالعه کردیم.
ناتالی اولسن، یک متخصص تغذیه ثبت شده و یک فیزیولوژیست ورزشی.
ناتالی باتلر، یک متخصص تغذیه ثبت شده ؛ و کارن گیل، متخصص کودکان.
این همان چیزی است که آنها برای گفتن داشتند به سوالات علمی پاسخ دادند.
وقتی غذا در مایکروویو پخته شود، چه اتفاقی می افتد؟
نظر ناتالی اولسن:
مایکروویوها نوعی پرتوهای الکترومغناطیسی غیر یونیزه کننده هستند
و برای گرم کردن سریع مواد غذایی مورد استفاده قرار می گیرند.
آنها باعث لرزش مولکول ها و ایجاد انرژی حرارتی (گرما) می شوند.
طبق گفته FDA، این نوع تشعشع انرژی کافی برای دست کشیدن الکترون ها از اتم ها ندارد.
این برخلاف تشعشع یونیزه کننده است، که می تواند اتمها و مولکولها را تغییر داده و باعث آسیب سلول شود.
نظر ناتالی باتلر:
امواج پرتوی الکترومغناطیسی یا مایکروویوها توسط یک لوله الکترونیکی به نام مگنترون تهیه می شوند.
این امواج توسط مولکول های آب موجود در مواد غذایی جذب می شوند و باعث می شوند [مولکول ها] به سرعت لرزش داشته و در نتیجه باعث گرم شدن غذا شوند.
نظر کارن گیل:
اجاق های مایکروویو از امواج الکترومغناطیسی با طول و فرکانس بسیار خاص برای گرم کردن و پختن مواد غذایی استفاده می کنند.
این امواج با استفاده از انرژی خود برای تولید گرما مواد خاص را هدف قرار می دهند و این در درجه اول آب در غذای شما است که گرم می شود.
در صورت وجود مایکروویو، چه تغییراتی در مولکولها اتفاق می افتد؟
خیر، با توجه به امواج کم انرژی که خاموش می شوند ، تغییرات مولکولی بسیار کم در مایکروویو اتفاق می افتد.
از آنجایی که آنها موجهای غیر یونیز کننده محسوب می شوند، تغییرات شیمیایی در مولکولهای موجود در مواد غذایی رخ نمی دهد.
هنگامی که غذا در مایکروویو گرم می شود، انرژی به داخل مواد غذایی جذب می شود و باعث می شود یونها در مواد غذایی قطبش و چرخش یابند.
این همان چیزی است که باعث ایجاد اصطکاک و در نتیجه گرما می شود.
بنابراین، تنها تغییر شیمیایی یا فیزیکی مواد غذایی این است که اکنون گرم می شود.
نکته: مولکول های آب موجود در مایکروویو به سرعت لرزش می یابند و امواج تابش الکترومغناطیسی را جذب می کنند.
با تشکر، دیجی مایکرو
اشتراك و دنبالك
- مرغ سوخاری آبدار در فر
[…] از مهم ترین تمهیدات لازم برای ظرف غذا در نکات ایمنی مایکروویو عبارتند […]
1 comment