ناچو در مایکروویو
ناچو در مایکروویو
برای تنقلات در اواخر شب، خیلی سخت است که اجاق را روشن کنیم و یک بشقاب ناچو واقعی بسازیم،
بنابراین ما ناچوی مایکروویو ایی درست می کنیم!
برای میان وعده های آسان، هیچ چیز چای یک بشقاب ناچو در مایکروویو را نمی گیرد!
درست کردن آنها هم خوشمزه است هم آسان! بعلاوه، اینها به معنای واقعی کلمه در 2 دقیقه آماده می شوند.
مواد لازم:
- چیپس 1 عددی تورتیلا
- 2 فنجان پنیر رنده شده
- 2 فنجان پنیر چدار رنده شده
- 1/2 آووکادو، خرد شده
- گشنیز تازه
دستور:
تراشه های تورتیلا را در بشقاب قابل استفاده در مایکروویو پهن کرده
و به مدت 30 ثانیه مایکروویو را روی سطح بالا قرار دهید.
با این کار چیپس ها گرم می شوند و کمی تست می شوند.
چیپس را برداشته و پنیر اضافه کنید.
پنیر را به طور مساوی روی چیپس پخش کنید، فقط آن را در مرکز انباشته نکنید.
مایکروویو را با افزایش 20 ثانیه ای زیاد کنید تا زمانی که پنیر ذوب شود، اما نسوزد.
مایکروویو را خاموش کرده و نم نم سالسا، آووکادو و ترشی را اضافه کنید.
به مدت 15 ثانیه به مایکروویو برگردانید.
این باعث گرم شدن همه چیز می شود.
از مایکروویو خارج کنید و خامه ترش و گشنیز تازه را اضافه کنید. بلافاصله میل کنید.
نکات:
قبل از اینکه چیزی به چیپس اضافه کنید، تراشه های خود را روی صفحه پهن کرده
و برای چند ثانیه (30-20 ثانیه) در مایکروویو قرار دهید.
سپس وقتی پنیر خرد شده خود را اضافه کردید، سعی کنید آنرا به طور مساوی روی چیپس پخش کنید.
فقط آن را در وسط جمع نکنید! به جای توده های بزرگ به لایه های نازک فکر کنید!
پنیر را با دقت ذوب کنید!
مایکروویو می تواند به سرعت پنیر را ذوب کرده و بسوزاند.
من توصیه می کنم پنیر را در 15-20 ثانیه ذوب کنید تا زمانی که فقط ذوب شود اما کاملاً نسوزد.
نوش جان، دیجی مایکرو
اشتراك و دنبالك
ترک بک و لینک بک برای این مقاله وجود ندارد
ارسال یک نظر