مخلوط جوپرک با توت در فر
مخلوط جوپرک با توت در فر
یک دسر میوه ای چطور؟ در یک عصر تابستانی، چیزی بهتر از یک ترد خانگی گرم با بستنی وانیلی سرد نیست.
این توت ترد مخلوط، استفاده عالی برای آن انواع توت های فوق العاده در فصل است. درست کردن آن آسان است و به همان اندازه خوب است.
شما می توانید این دستورغذایی ترد توت را با هر ترکیبی از توت فرنگی، زغال اخته، شاه توت یا تمشک درست کنید
ازهر چهار یا فقط یک جفت استفاده کنید. یا، از آن به عنوان یک الگو برای ترد تک توت استفاده کنید. ما برایتان برای ترد بلوبری آمده کرده ایم.
این دستور العمل بدون گلوتن است، به راحتی بصورت وگان ساخته می شود و به طور طبیعی شیرین می شود.
بسته به استانداردهای شما، این ترد توت در فر قطعاً می تواند یک وعده سالم باشد.
من عاشق ترکیب جو و آرد بادام هستم درنتیجه روی آن طلایی و ترد می شود و زیر این دسر آن لطیف است.
رویه به خوبی برای لذت بردن از باقی مانده غذا برای چند روز باقی می ماند.
موادغذایی
- (حدود 5 فنجان) توت مخلوط، تازه یا منجمد
- ⅓ فنجان عسل یا شربت افرا
- 2 قاشق غذاخوری نشاسته پیکان یا 3 قاشق غذاخوری نشاسته ذرت
- ½ قاشق چای خوری پوست پرتقال یا لیمو
- 2 قاشق غذاخوری آب پرتقال یا لیمو
- جو و بادام بدون گلوتن
- 1 فنجان جو دو سر
- ½ فنجان آرد بادام بسته بندی شده یا آرد بادام
- ½ فنجان خلال بادام یا پسته یا گردوی خرد شده (اختیاری)
- ⅓ فنجان شکر نارگیل بسته بندی شده یا شکر قهوه ای
- ¼ قاشق چایخوری نمک دریایی دانه ریز
- 4 قاشق غذاخوری کره بدون نمک، ذوب شده
- 3 قاشق غذاخوری ماست ساده (یونانی یا معمولی) یا کره ذوب شده اضافی
- به علاوه بستنی وانیلی، برای سرو
دستورالعمل
فر را با دمای 350 درجه فارنهایت گرم کنید. توت ها را بشویید و آبکش کنید و ساقه های چسبیده را جدا کنید. اگر از توت فرنگی
استفاده می کنید، آنها را به قطعات ضخیم ¼ اینچی برش دهید. اگر از شاه توت های بزرگ استفاده می کنید، آنها را از وسط نصف کنید.
در یک ظرف پخت 9 در 9 اینچی، توت ها، عسل، نشاسته، پوست مرکبات و آب آن را با هم مخلوط کنید. کنار بگذارید.
در یک کاسه متوسط، جو، آرد بادام، خلال بادام (در صورت استفاده)، شکر و نمک را با هم مخلوط کنید. کره و ماست را با هم مخلوط کنید.
آنقدر هم بزنید تا تمام آرد یکدست شود و مخلوط کاملاً مرطوب شود.
یک قاشق از مخلوط جو دو سر را روی مواد بریزید و با انگشتان خود مخلوط را بشکنید تا به طور مساوی توزیع شود (نیازی به بسته بندی آن نیست).
به مدت 40 تا 50 دقیقه یا تا زمانی که داخل لبه ها حباب بزند و روی آن کمی طلایی شود،
توت در فر را بپزید. قبل از سرو، ترد را به مدت 5 تا 10 دقیقه استراحت دهید. با بستنی وانیلی سرو کنید.
باتشکر دیجی مایکرو
اشتراك و دنبالك
ترک بک و لینک بک برای این مقاله وجود ندارد
ارسال یک نظر