
06 آبان
باورهای غلط درباره ی مایکروویو
In: مقالات
باورهای غلط درباره ی مایکروویو
برای از بین بردن برخی باورهای غلط، مهم است که درک کنیم غذای پخته شده در اجاق مایکروویو “رادیواکتیو” نمی شود.
همچنین بعد از خاموش شدن اجاق مایکروویو انرژی مایکروویو در حفره یا غذا باقی نمی ماند.
از این نظر، مایکروویو دقیقاً مانند نور عمل می کند.
وقتی لامپ خاموش شد، هیچ نوری باقی نمی ماند.
اجاق های میکروویو چگونه کار می کنند؟
اجاق های مایکروویو خانگی با فرکانس 2450 مگاهرتز با توان معمولاً بین 500 تا 1100 وات کار می کنند.
مایکروویو توسط یک لوله الکترونیکی به نام مگنترون تولید می شود.
پس از روشن شدن اجاق، مایکروویوها در حفره اجاق گاز پراکنده می شوند و توسط فن همزن منعکس می شوند،
بنابراین مایکروویوها( امواجی به نام مایکروویو) از هر جهت پخش می شوند.
آنها توسط کناره های فلزی حفره فر منعکس شده و توسط غذا جذب می شوند.
معمولاً با قرار دادن غذا روی یک صفحه چرخان چرخشی در اجاق به یکنواختی گرم شدن غذا کمک می کند.
مولکول های آب وقتی انرژی مایکروویو را جذب می کنند، ارتعاش می کنند
و اصطکاک بین مولکول ها باعث گرم شدن غذا می شود.
مایکروویو بر خلاف اجاق های معمولی فقط در غذا جذب می شود و نه در حفره اجاق اطراف.
فقط از ظروف مخصوص پخت و پز مایکروویو استفاده شود.
برخی از مواد مانند پلاستیک هایی که برای اجاق مایکروویو مناسب نیستند، در صورت گرم شدن بیش از حد ممکن است ذوب شوند و یا شعله ور شوند.
مایکروویو مستقیماً ظروف غذایی را که برای پخت مایکروویو طراحی شده اند گرم نمی کند.
این مواد معمولاً فقط در اثر تماس با غذای گرم گرم می شوند.
تولیدکنندگان اجاق گاز استفاده از اجاق خالی را توصیه نمی کنند.
در غیاب غذا، انرژی مایکروویو می تواند دوباره به مگنترون منعکس شود و ممکن است به آن آسیب برساند.
کاربران اجاق مایکروویو باید دستورالعمل های سازنده را با دقت بخوانند و از آنها پیروی کنند
زیرا اجاق های جدید از نظر طراحی و عملکرد بسیار متفاوت هستند.
در حالی که اکثر اجاق های مدرن برخی از بسته بندی های غذایی ساخته شده از فلز را تحمل می کنند،
تولید کنندگان اجاق ها معمولاً توصیه نمی کنند که فلز را درون کوره قرار دهید،
به ویژه در نزدیکی دیوارها، زیرا این امر می تواند باعث قوس الکتریکی شود و به دیواره های کوره آسیب برساند.
همچنین، از آنجا که فلز مایکروویو را منعکس می کند، غذای پیچیده شده با ورق فلز پخته نمی شود،
در حالی که غذایی که در بسته بندی فلزی نیست ممکن است انرژی بیشتری از آنچه در نظر گرفته شده دریافت کند
و باعث پخت ناهموار شود.
با تشکر، دیجی مایکرو
برچسبها:باورهای غلط درباره ی مایکروویو, دیجی مایکرو, عملکرد مایکروویو, غذا با مایکروویو, کارکرد مایکروویو, مزایای مایکروویو اشتراک گذاری
اشتراك و دنبالك
ترک بک و لینک بک برای این مقاله وجود ندارد
ارسال یک نظر