28 مهر
ایمنی حرارتی مایکروویو
In: مقالات
ایمنی حرارتی مایکروویو
صدمات ناشی از سوختگی می تواند ناشی از دست زدن به وسایل گرم شده در مایکروویو باشد،
به همان روشی که وسایل گرم شده با استفاده از اجاق های معمولی یا سطوح آشپزی گرم می شوند.
با این حال، گرم کردن غذا در اجاق مایکروویو برخی از ویژگی های خاص را دارد.
جوشاندن آب روی اجاق گاز معمولی باعث می شود بخار با شروع جوشیدن آب از طریق عمل جوشیدن خارج شود.
در اجاق مایکروویو ممکن است هیچ حبابی روی دیواره ظرف وجود نداشته باشد و آب بسیار گرم شود و ناگهان جوش بیاید.
این جوشیدن ناگهانی ممکن است توسط یک حباب درون مایع یا با ورود یک عنصر خارجی مانند قاشق ایجاد شود.
مردم توسط آب فوق العاده گرم شده به شدت سوخته اند.
ویژگی دیگر پخت مایکروویو مربوط به پاسخ حرارتی غذاهای خاص است.
موارد خاصی با سطح غیر متخلخل (به عنوان مثال هات داگ) متشکل از موادی است که با سرعت های مختلف گرم می شوند
(به عنوان مثال زرده و سفید تخم مرغ) به طور ناموزونی گرم می شوند و ممکن است منفجر شوند.
ایمنی غذا:
ایمنی غذا مسئله مهمی در سلامتی است
در اجاق مایکروویو، میزان گرم شدن به درجه قدرت اجاق و مقدار آب، چگالی و مقدار غذای گرم شده بستگی دارد.
انرژی مایکروویو در تکه های ضخیم مواد غذایی به خوبی نفوذ نمی کند و ممکن است باعث پخت ناهموار شود.
اگر قسمت هایی از غذا به اندازه کافی گرم نشوند و میکروارگانیسم های بالقوه خطرناک را از بین ببرند،
این می تواند منجر به خطر سلامتی شود.
به دلیل پتانسیل برای توزیع ناهموار پخت و پز، غذای گرم شده در اجاق مایکروویو
پس از اتمام پخت و پز باید چند دقیقه استراحت کند تا گرما در تمام مواد غذایی پخش شود.
غذای پخته شده در اجاق مایکروویو به همان اندازه ایمن است
و دارای ارزش غذایی یکسانی است که غذای پخته شده در اجاق معمولی هستند.
تفاوت اصلی بین این دو روش پخت و پز این است که انرژی مایکروویو در اعماق غذا نفوذ می کند
و باعث می شود تا مدت زمان انجام حرارت در طول غذا صرف شود، بنابراین زمان پخت کلی کاهش می یابد.
با تشکر، دیجی مایکرو
برچسبها:dgmicro, انواع مایکروویو, ایمنی حرارتی مایکروویو, ایمنی مایکروویو, غذا با مایکروویو, کیفیت عالی, مایکروویو, مزایای مایکروویو اشتراک گذاری
اشتراك و دنبالك
ترک بک و لینک بک برای این مقاله وجود ندارد
ارسال یک نظر