سس اسفناج در مایکروویو
سس اسفناج در مایکروویو
بیشتر مواد تشکیل دهنده سس اسفناج در مایکروویو از قبل در یخچال شماست
و این امر برای آن روزهایی که وقت کافی ندارید اما هنوز چیزی خانگی می خواهید مناسب است.
تمام آنچه شما نیاز دارید آبلیموی تازه، شاه بلوط آبی (اختیاری است، اما به شدت توصیه می شود)،
پنیر خامه ای، شیر، پنیر موزارلا، اسفناج تازه یا منجمد و نمک سیر میباشد.
فقط کمی با مخلوط کردن و گذاشتن در مایکروفر (مایکروویو)
در عرض 10 دقیقه یا کمتر یک پیش غذای خوشمزه خواهید داشت.
- زمان آماده سازی: 5 دقیقه
- زمان پخت: 6 دقیقه
- کل زمان: 11 دقیقه
مواد لازم:
- اسفناج خرد شده یخ زده یا اسفناج تازه پخته شده به میزان لازم
- 1 قاشق غذاخوری آب لیمو تازه
- شاه بلوط برش خورده و خرد شده (اختیاری، اما بسیار توصیه می شود)
- پنیر خامه ای به میزان لازم
- 1/2 فنجان شیر
- نصف لیوان خامه (بدون چربی)
- 2 فنجان یا 1/2 پوند موزارلا رنده شده
- نمک سیر به میزان لاز
دستورالعمل
اسفناج را به مدت 2 دقیقه در مایکروویو قرار دهید.
اگر مایکروویو ایمن نباشد، بهتر است این کار در کیسه یا جعبه انجام شود.
برای جلوگیری از ترکیدن ظرف، حتماً چند بار جعبه را باز کرده یا کیسه را سوراخ کنید.
بگذارید یکی دو دقیقه خنک شود.
اسفناج را درون کیسته فشار دهید تا بیشتر مایعات استخراج شود.
اسفناج را پس از آبگیری در کاسه قرار دهید.
در یک کاسه با اندازه متوسط، آب لیمو، شاه بلوط آب، شیر و پنیر خامه ای را بپوشانید
و به مدت 1 دقیقه در مایکروویو بگذارید.
از مایکروویو خارج کنید و اسفناج، موزارلا، نمک سیر را به مخلوط پنیر خامه ای اضافه کنید.
با هم تا کنید تا همه مواد با هم مخلوط شوند.
روی ظرف را بپوشانید و به مدت 1 دقیقه در مایکروویو قرار دهید.
هم بزنید، سپس به مدت 1 دقیقه و 30 ثانیه در مایکروویو قرار دهید.
تا همه مواد باید با هم ذوب شده و داغ شوند.
از مایکروویو خارج کنید، در صورت تمایل در ظرف سرو قرار دهید و بلافاصله آن را سرو کنید.
یادداشت های دستور العمل
اگر از اسفناج تازه استفاده می کنید، اسفناج را در ظرف مخصوص مایکروویو قرار داده و 1/4 فنجان آب به آن اضافه کنید.
اگر اسفناج پژمرد نشده است، با فواصل یک دقیقه در مایکروویو قرار دهید تا کاملاً پخته و پژمرده شود.
اطمینان حاصل کنید که پس از پخت و پز، و قبل از افزودن به مخلوط پنیر خامه ای، آب اضافی را فشار دهید.
کل زمان پخت شما ممکن است کمتر از این باشد.
هنگام تهیه مخلوط را تماشا کنید تا مطمئن شوید بیش از حد پخته نشده است! طبق دستور هم بزنید.
با تشکر، دیجی مایکرو
اشتراك و دنبالك
ترک بک و لینک بک برای این مقاله وجود ندارد
ارسال یک نظر