ساندویچ کاپرز در مایکروویو
ساندویچ کاپرز در مایکروویو
این دستور پخت ساندویچ از سالاد کلاسیک کاپرز الهام گرفته شده است. دارای گوجه فرنگی رسیده قرمز و موزارلای تازه
برش خورده با مقاومت ناپذیرترین سس ریحان خامه ای است. برای طعم بیشتر، کمی سرکه بالزامیک و یک مشت کوچک آرگولا هم اضافه کردیم.
همه اینها را داخل یک نان نان باگت فرانسوی ساندویچ کنید و یک ساندویچ کاملا قابل حمل برای پیک نیک یا سفرهای جاده ای خواهید داشت.
یا از هماکنون تا پایان فصل گوجهفرنگی پاییز امسال، آن را در خانه برای یک وعده غذایی سریع میل کنید.
این ساندویچ گوجه فرنگی و موزارلا یک ساندویچ گیاهی فوق العاده است که به لطف پنیر، مقدار شگفت انگیزی از پروتئین را ارائه می دهد.
این دستور تهیه ی خانگی من از ساندویچ مورد علاقه ام در کافه فرانسوی محلی ما است. آنها به تازگی آن را به منو اضافه کرده اند،
بنابراین من هیجان زده هستم که می توانم آن را در آنجا سفارش دهم یا در خانه درست کنم. حالا شما هم می توانید.
موادغذایی
- 1 باگت (16 اونس)
- 1 قاشق غذاخوری سرکه بالزامیک غلیظ یا لعاب بالزامیک *
- 1 قاشق غذاخوری روغن زیتون فوق بکر
- 1 ½ فنجان آرگولا ریز
- 1 توپ موزارلا (8 اونس)
- 2 گوجه فرنگی رسیده متوسط، برش داده شده به ضخامت ¼ اینچ
- نمک دریای پوسته پوسته یا نمک کوشر
- سس ریحان خامه ای (این باعث اضافه شدن **)
- 1 سیر کوچک یا ½ حبه متوسط، تقریباً خرد شده
- ½ فنجان سس مایونز
- ½ فنجان (1 اونس) ریحان تازه بسته بندی شده کمی
- ¼ قاشق چایخوری نمک دریایی
- مقدار زیادی فلفل سیاه تازه آسیاب شده
دستورالعمل
مایکروویو را با دمای 400 درجه فارنهایت تنظیم کنید. نان را از طول نصف کنید، سپس آن را روی هم قرار دهید و آن را از وسط برش دهید
تا دو ساندویچ بزرگ و یا دوباره تا 4 ساندویچ کوچک شود. نان ورقه شده را روی یک ورقه پخت قرار دهید که طرف های برش خورده
آن رو به بالا باشد. به مدت 5 دقیقه یا تا زمانی که گرم شود و اطراف لبه ها کمی طلایی شود ساندویچ در مایکروویو را بپزید.
در این فاصله، سس ریحان خامه ای را آماده کنید: در غذاساز، سیرهای درشت خرد شده را هم بزنید تا ریزتر خرد شود.
کناره ها را خراش دهید، سپس مایونز، ریحان، نمک و فلفل را اضافه کنید. مخلوط کنید تا یکدست شود سپس کنار بگذارید.
برای چیدن ساندویچ ها، روی نیمی از قسمت های بریده شده نان را کمی روغن بالزامیک و زیتون بریزید. مقداری آرگولا روی آن قرار دهید،
سپس آن را با گردهای موزارلا وزن کنید. گوجهفرنگیهای ورقهشده را روی آن قرار دهید،
سپس روی گوجهفرنگیها را به آرامی با نمک پولکی بپاشید.
سس ریحان را سخاوتمندانه روی قسمت برش خورده تکه های باقی مانده نان بمالید.
آنها را رو به پایین روی گوجه فرنگی ها قرار دهید. از ساندویچ کاپرز در مایکروویو لذت ببرید.
یادداشت
دستور غذا با الهام از بازار فرانسوی، یک کافه فوق العاده در کانزاس سیتی.
*نکته بالزامیک: سس لعاب بالزامیک بخرید یا سس بالزامیک خود را با جوشاندن ملایم سرکه آبدار روی اجاق گاز درست کنید تا به نصف کاهش یابد.
** نکات مربوط به سس ریحان: موادی که نوشته شده است حداقل (¾ فنجان) را که می توانم
در غذاساز 11 فنجانی خود درست کنم، تولید می کند. ممکن است لازم باشد دستور پخت غذاساز بزرگتر را دو برابر کنید.
یا با دست درست کنید ریحان را ریز خرد کنید، سیر را فشار دهید یا خرد کنید و مواد را در یک کاسه با هم مخلوط کنید.
باقیماندهها باعث میشوند که سبزیجات شگفتانگیز باشند، و همچنین روی تخممرغ یا نان تست آووکادو خوب هستند.
پیشنهادات نگهداری: برای حمل و نقل این ساندویچ ها به شکلی زیبا و دلپذیر، آنها را در کاغذ روغنی بپیچید و از وسط آنها را با ریسمان ببندید.
باتشکردیجی مایکرو
اشتراك و دنبالك
ترک بک و لینک بک برای این مقاله وجود ندارد
ارسال یک نظر