درست کردن کیک اسفنجی در مایکروویو
درست کردن کیک اسفنجی در مایکروویو
درست کردن کیک اسفنجی در مایکروویو بسیار ساده و در مدت زمان کم انجام میشود.
این یک کیک سالم است که میتوان به عنوان یک میان وعده سبک در نظر گرفت.
ما این کیک اسفنجی رو داخل یک ماگ(لیوان) درست میکنیم.
شماهم میتوانید از یک لیوان ایمن در برابر مایکروویو استفاده کنید.
مواد لازم:
- 1/4لیوان کره ذوب شده (50 گرم)
- 1/4 فنجان شکر (50 گرم)
- 1/2 فنجان آرد (50 گرم)
- 1/2 قاشق چایخوری پودر بیکین
- 1 عدد تخم مرغ
- 2 قاشق غذاخوری شیر
توجه داشته باشید که دستور العمل فوق به دو نفر خدمت می کند.
اگر میخواهید برای تعداد افراد بیشتری درست کنید، متناسب با این مقادیر، عمل کنید.
همچنین به ظرف های ایمن در برابر مایکروویو استاندارد، اسپری پخت و پز، بسته بندی پلاستیکی و مایکروویو نیز نیاز خواهید داشت.
دستورالعمل
در یک کاسه متوسط، کره خود را ذوب کنید.
سپس شکر را اضافه کرده و آبکش کنید تا خوب ترکیب شود.
پودر بیکینگ، آرد، تخم مرغ و شیر را اضافه کرده و به سرعت مخلوط کنید.
لیوان خود را با اسپری پخت و پز اسپری کنید، و سپس آنها را کمی بیشتر از نیمه پر کنید.
آنها را با یک تکه سلفون بپوشانید و قسمت کوچکی از لبه را از آن جدا نکنید تا بخار بتواند خارج شود.
50-60 ثانیه در مایکروویو قرار دهید.
بعد از پخت، بسته بندی پلاستیکی را برداشته و کیک را روی یک بشقاب بریزید.
باید نسبتاً راحت بیرون بیاید، اما در صورت نیاز به کمک کمی می توانید یک چاقوی کره را در اطراف لبه ها اجرا کنید.
به تنهایی یا با مربا، شیرینی خامه ای، بستنی، نوتلا و یا میوه تازه سرو کنید.
کیک اسفنجی شما آمادست!
نوش جان، دیجی مایکرو
اشتراك و دنبالك
ترک بک و لینک بک برای این مقاله وجود ندارد
ارسال یک نظر