
زمینه های سلامتی مایکروویو
زمینه های سلامتی مایکروویو
مایکروویو ها امواج رادیویی با فرکانس بالا (زمینه های پرتوی رادیویی) هستند و مانند تابش مرئی (نور) بخشی از طیف الکترومغناطیسی هستند. مایکروویو ها در درجه اول برای پخش تلویزیونی ، رادار برای کمکهای پیمایش هوایی و دریایی و ارتباطات از جمله تلفنهای همراه استفاده می شوند.
آنها همچنین در صنایع برای پردازش مواد، در پزشکی برای درمان مواد غذایی و در آشپزخانه ها برای پخت و پز مواد غذایی استفاده می شوند.
مایکروویو ها با استفاده از مواد در مسیر خود، به روشی مشابه نور بازتاب، منتقل یا جذب می شوند.
مواد فلزی کاملاً مایکروویو را منعکس می کنند در حالی که مواد غیر فلزی مانند شیشه و برخی پلاستیک ها بیشتر در مورد مایکروویو شفاف هستند.
مواد حاوی آب، به عنوان مثال غذاها، مایعات یا بافت ها، به راحتی انرژی مایکروویو را جذب می کنند که سپس به گرما تبدیل می شود.
این برگه اطلاعاتی در مورد عملکرد و جنبه های ایمنی اجاق های مایکروویو مورد استفاده در خانه بحث می کند.
آیا مایکروویو خطرناک است؟
در صورت استفاده از دستورالعمل های سازندگان، اجاق های مایکروویو برای گرم کردن و پختن انواع غذاها بی خطر و مناسب هستند.
با این حال، اقدامات احتیاطی متعددی لازم است.
به ویژه با توجه به قرار گرفتن در معرض احتمالی مایکروویو، سوختگی حرارتی و دست زدن به مواد غذایی.
ایمنی مایکروویو:
طراحی اجاق های مایکروویو تضمین می کند که مایکروویوها درون فر قرار داشته باشند و فقط در صورت روشن بودن اجاق گاز و در بسته بودن درب، می توان از آن استفاده کرد.
بنابراین مهم است که اجاق گاز در شرایط خوبی نگهداری شود.
کاربران باید بررسی کنند که درب به درستی بسته می شود و دستگاه های قفل ایمنی که به درب تعبیه شده اند مهر و موم های درب باید تمیز نگه داشته شده و هیچ نشانه قابل مشاهده ای از آسیب دیدن مهر و موم ها یا پوشش بیرونی اجاق وجود نداشته باشد.
در صورت یافتن هرگونه عیب و نقص یا بخشی از اجاق گاز آسیب دیده، نباید تا زمانی که توسط یک مهندس خدمات مناسب و حرفه ای تعمیر شود، از آن استفاده کنید.
انرژی مایکروویو توسط بدن قابل جذب است و در بافتهای در معرض، گرما ایجاد می کند.
ارگان هایی که از لحاظ ضعف خون و کنترل دما مانند چشم دارند، خطر بیشتری برای ایجاد گرما دارند.
با این حال، صدمات حرارتی بیش از موارد اندازه گیری شده در اطراف اجاق های مایکروویو رخ می دهد.
ایمنی حرارتی:
صدمات ناشی از سوختگی می تواند ناشی از دست زدن به وسایل گرم شده در مایکروویو باشد، به همان روش مواردی که با استفاده از اجاق های معمولی یا سطوح پخت و پز گرم می شوند.
با این حال، گرم کردن غذا در مایکروویو برخی از خصوصیات را نشان می دهد.
جوشاندن آب در اجاق گاز معمولی اجازه می دهد بخار از طریق عمل حباب از آنجا که آب شروع به جوشیدن می کند، فرار کند.
در اجاق مایکروویو ممکن است هیچ حبابی روی دیوارهای ظرف نباشد و آب خیلی گرم شود و ممکن است ناگهان جوش آید.
این جوش ناگهانی ممکن است توسط یک حباب منفرد در مایع یا با وارد شدن یک عنصر خارجی مانند یک قاشق برانگیخته شود.
مردم به دلیل آب فوق العاده گرم شده به شدت اسیب دیده اند.
موفق و سربلند باشید، دیجی مایکرو
اشتراك و دنبالك
ترک بک و لینک بک برای این مقاله وجود ندارد
ارسال یک نظر