
کیک فندقی شکلاتی مایکروویوی
کیک فندقی شکلاتی مایکروویوی
مواد لازم:
- کره 125 گرمی خرد شده
- 1 فنجان (220 گرم) قند کاستور
- 1 فنجان (250 میلی لیتر) آب
- 1 فنجان (150 گرم) آرد خود پرورش دهنده
- 1/3 فنجان (35 گرم) پودر کاکائو
- 1/2 قاشق چای خوری نوشابه
- 1/2 فنجان (55 گرم) فندق آسیاب شده
- 2 عدد تخم مرغ
- 1 قاشق چایخوری عصاره وانیل
- 1/4 فنجان (35 گرم) فندق بو داده، درشت خرد شده
- 250 گرم شکلات، خرد شده
- 3/4 فنجان (180 میلی لیتر) کرم غلیظ شده
دستور العمل:
کره، شکر و آب را در یک کاسه بزرگ که قابل استفاده در مایکروویو است، ترکیب کنید.
این مواد را بدون پوشش، در مایکروویو به مدت 4 دقیقه روی قدرت 100 تنظیم کنید.
سپس یک بار در حین پختن هم بزنید تا به اندازه ی دمای اتاق خنک شود.
آرد، پودر کاکائو و سودا را به مخلوط کره اظافه و الک کنید.
فندق های آسیاب شده را اضافه کرده و هم بزنید تا یکدست شود.
تخم مرغ را هم بزنید و مخلوط را در ماهیتابه بریزید.
ظرف را روی یک قفسه مخصوص مایکروویو، در مایکروویو قرار دهید.
حدوداً 10 دقیقه یا تا زمانی که تقریباً در مرکز پخته شود، در مایکروویو روی قدرت متوسط قرار دهید تا پخته شود.
سپس به مدت 5 دقیقه کیک را در ظرف بکشید تا خنک شود.
در همین حال، گاناش شکلاتی را با قرار دادن شکلات و خامه در یک کاسه کوچک قابل استفاده در مایکروویو درست کنید.
با مایکروویو روی قدرت بالا به مدت 2 دقیقه آشپزی کنید و هم بزنید تا شکلات ذوب شود و مخلوط نرم شود.
سپس در یخچال قرار دهید، گاهی اوقات هم بزنید، تا مواد پخش شود.
روی و کناره های کیک را با گاناش شکلاتی پهن کرده و در فندق بپاشید.
کیک شما آماده است!
نوش جان، دیجی مایکرو
اشتراك و دنبالك
ترک بک و لینک بک برای این مقاله وجود ندارد
ارسال یک نظر