ارزیابی مایکروویو
ارزیابی مایکروویو
چگونه مایکروویو تکامل یافته است.
امروزه مایکروویوها را بدیهی میدانیم، اما آنها هنوز یک فناوری نسبتاً جدید هستند که تا دهه 1970 رایج نشد. آنها به ما اجازه می دهند غذا را با فشار یک دکمه بپزیم و اغلب کمتر از یک دقیقه طول می کشد
تا یک ظرف را از حالت سرد به حالت داغ و آماده مصرف برسانیم.
اولین مایکروویو تجاری به نام Radarange که در سال 1947 اختراع شد،
راه درازی را پیموده اند. آنها بسیار کوچکتر شده اند، فناوری اصلاح شده است
و اکنون لوازم خانگی مقرون به صرفه ای هستند که تقریباً همه از آن استفاده می کنند.
مایکروویو چگونه کار می کند؟
مایکروویو از تابش الکترومغناطیسی برای گرم کردن غذا استفاده می کنند.
این امواج ترکیبی از الکتریسیته و انرژی مغناطیسی هستند.
این امواج توسط یک لوله الکترونی به نام مگنترون تولید می شوند.
برخلاف اجاقهای معمولی، فقط غذا گرم میشود،
نه خود دستگاه واقعی به دلیل انعکاس امواج مایکروویو در داخل آن است.
غذا از طریق امواج مایکروویو گرم می شود و باعث ارتعاش مولکول های آب در غذا می شود.
به همین دلیل است که به نظر می رسد غذاهای حاوی
مایع بسیار سریعتر از غذاهای جامد پخته می شوند.
تاریخچه مختصری از مایکروویوها
در سال 1945، پرسی اسپنسر، کارمند ریتون به طور تصادفی متوجه شد
که پرتوهای مایکروویو می توانند غذا را گرم کنند.
در سال 1947 ریتون Radarange را ساخت، اولین مایکروویو تجاری موجود.
با این حال، بیش از پنج فوت قد، 750 پوند وزن و 5000 دلار قیمت داشت.
در سال 1952 تاپان با Raytheon همکاری کرد تا اولین Radarange را بسازد که می تواند در خانه ها استفاده شود.
در سال 1955 تاپان اولین مایکروویو را ساخت که واقعاً برای مصارف خانگی
طراحی شده بود. دارای ویژگی هایی مانند سرعت های مختلف پخت و پز،
تایمر و حتی کشوی دستور پخت بود. بیش از 1000 دلار هزینه داشت.
در اواخر دهه 60، یک مگنترون کوچکتر و مقرون به صرفه اختراع شد و
در سال 1967 آمانا یک مایکروویو 115 واتی را با قیمت کمتر از 500 دلار منتشر کرد.
در سال 1971 مقررات جدیدی تصویب شد که نیاز به تغییراتی در طراحی مایکروویوها داشت
که به مسئله مدلهای گذشته نشت امواج مایکروویو توجه میکرد.
در دهه 1970، مایکروویوها فروش خوبی داشتند و حتی از محدوده گاز
پیشی گرفتند و به بسیاری از خانه های آمریکایی راه پیدا کردند.
در قرن بیست و یکم، اکثر خانههای آمریکایی مایکروویو داشتند.
مایکروویوهای رومیزی در مقابل مایکروویوهای توکار
مایکروویوهای رومیزی دستگاه های مستقلی هستند که به راحتی جابه جا می شوند.
آنها روی پیشخوان می نشینند و به سادگی معروف هستند.
آنها در اندازهها و قیمتهای مختلف عرضه میشوند
و گزینههای اقتصادی بسیار خوبی مانند بسته مایکروویو ال جی وجود دارد.
مایکروویوهای توکار بین کابینت های مختلف قرار می گیرند
و فضای پیشخوان را آزاد می کنند. آنها همچنین هوای داخل و خارج آشپزخانه را فیلتر میکنند
و هوا را تازه نگه میدارند، اما متحرک نیستند و برخی افراد نصب و استفاده از آنها
را سخت میبینند. یک مایکروویو فوقالعاده مانند مایکروویو سامسونگ
یک انتخاب فوقالعاده است که غذا را سریع و یکنواخت میپزد.
با تشکز دیجی مایکرو
اشتراك و دنبالك
ترک بک و لینک بک برای این مقاله وجود ندارد
ارسال یک نظر