رول گوشت در فر
رول گوشت در فر
بهترین نکته در این دستور این است که می توانید این رول های گوشتی
را از قبل تهیه کنید و وقتی مهمان ها رسیدند گرم سرخ کرده و سرو کنید. این یک رول پنکیک بدون دور ریز است که با مخلوط لذت بخشی از گوشت چرخ کرده
سیب زمینی Keema (معمولاً گوشت گاو یا گوسفند) و ادویه ها پر شده است،
با خرده نان پوشانده شده و تا حد کمال طلایی سرخ شده است! می توانید سبزیجات بیشتری
مانند کلم و هویج را به مخلوط اضافه کنید تا یک نسخه سالم تر باشد. می توانید
این رول ها را به قطعات لقمه ای برش دهید و از مهمانان خود به عنوان پیش غذا سرو کنید.
با سس گوجه فرنگی یا چاتنی نعناع با سالاد سبز تازه سرو کنید و مهمانان خود را خوشحال کنید.
دستور العمل های محبوب دیگر من را برای مناسبت های جشن مانند مرغ کره ای ویژه،
مرغ پنجابی، کاری گوشت گوسفند کشمیری، نان گندم کامل، کباب، رول سوسیس، پیتزای سبزیجات،
پیتزا تیکا مرغ، بریانی گوشت گوسفند، مرغ بریانی و دابل کا میتا امتحان کنید.
مواد غذایی
- گوشت چرخ کرده (گوشت گاو / گوسفند) : 500 گرم
- سیب زمینی: 1 عدد
- کلم (اختیاری): ½ فنجان
- پیاز بزرگ: 2 عدد
- برگ کاری: تعداد کمی
- رب سیر زنجبیل: 1 قاشق غذاخوری
- پودر گشنیز: 1 قاشق چایخوری
- پودر زردچوبه: ½ قاشق چایخوری
- پودر فلفل قرمز: 2 قاشق چایخوری
- پودر فلفل: ½ تا ¾ قاشق چایخوری
- پودر گارام ماسالا: 1 قاشق چایخوری
- سرکه: 1 قاشق غذاخوری
- برگ گشنیز: ¼ فنجان
- روغن به اندازه نیاز
- آرد / مایدا: 1 ½ فنجان
- تخم مرغ: 2 عدد
- خرده نان: 1 فنجان
دستورالعمل
فر را در دمای 200 درجه سانتی گراد گرم کنید. تکه های گوشت را تمیز کرده و خرد شده درست کنید.
گوشت چرخ کرده را هم می توانید تهیه کنید. پیاز و برگ کاری را ریز خرد کنید.
سیب زمینی را پوست بگیرید و در آب نگه دارید. اگر می خواهید کلم اضافه کنید، آن را ریز خرد کنید.
روغن و پیاز خرد شده و برگ کاری را اضافه کنید. مدتی تفت دهید تا مات شود
و خمیر سیر زنجبیل را اضافه کنید. 2 دقیقه تفت دهید و گشنیز، فلفل، زردچوبه
و پودر فلفل را اضافه کنید. گوشت چرخ کرده یا خرد شده را اضافه کنید،
نمک اضافه کنید و چند دقیقه تفت دهید تا خوب مخلوط شوند. سیب زمینی را به مربع های
ریز خرد کنید و به مخلوط گوشت اضافه کنید (کلم خرد شده را اضافه کنید ، اختیاری).
در مرحله بعد سرکه و گارام ماسالا را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. نمک را تنظیم کنید،
بپوشانید و فشار دهید تا نرم شوند (حدود 8 دقیقه). مواد گوشت در فر را به مدت 20 دقیقه قرار دهید
و مخلوط را خشک کنید و هر از گاهی سر بزنید. برگ های گشنیز خرد شده را مخلوط کرده و کنار بگذارید.
با مایدا، نمک، 1 عدد تخم مرغ و آب یک خمیر نازک آبدار درست کنید.
برش های نان را آسیاب کنید تا خرده نان درشت درست کنید یا از خرده نان های فروشگاهی
استفاده کنید. فر را مجددا گرم کنید و با مایه کیک تابه ای کوچک و فوق نازک درست کنید.
این کار باید فقط انجام شود، و در قسمت منفی قهوه ای نشود. آن را به بشقاب بریزید
و یک طرف آن را کمی پر گوشت بمالید. یک بار رول کنید، لبه ها را تا کنید و تا انتها محکم بغلتانید.
نیازی به خمیر برای بستن نیست زیرا لبه های خمیر به خوبی می چسبد.
رول ها را در تخم مرغ زده شده فرو کنید و با خرده نان بپوشانید.
رول گوشت در فر به مدت یک ساعت بپزد.
میتوانید این رولها را به قطعات لقمهای برش دهید
و آن را داغ با سس گوجهفرنگی و سالاد سبز سرو کنید.
باتشکر دیجی مایکرو
اشتراك و دنبالك
ترک بک و لینک بک برای این مقاله وجود ندارد
ارسال یک نظر