درست کردن مرغ هندی با مایکروویو
درست کردن مرغ هندی با مایکروویو
درست کردن مرغ هندی با مایکروویو ، درست کردن مرغ هندی
با مایکروویو الجی فقط در 50 دقیقه به طور کامل انجام می شود.
شما میتوانید با تهیه مواد لازم و انجام دستورالعمل، این مرغ هندی را در آشپزخانه ی خود بپزید. وعده های دستور العمل: 2
زمان آماده سازی: 15 دقیقه
زمان طبخ: 35 دقیقه
زمان کل آشپز: 50 دقیقه
سطح دشواری: آسان
مواد لازم:
- مرغ 1 کیلوگرمی (جوجه گوشتی، قطعات بریده شده)
- 2-3 فلفل قرمز (زمینی)
- 1 قاشق غذاخوری سرکه
- 1 قاشق غذاخوری رب
- 1 قاشق غذاخوری نمک
- 1 قاشق غذاخوری شکر
- 1 قاشق غذاخوری پنیر
- رنگ قرمز (اختیاری)
- 1 فنجان پیاز، خرد شده
- 2 قاشق غذاخوری روغن
دستورالعمل:
در قطعات مرغ شکاف درست کنید و درون خمیر مخلوط کنید و برای 2-3 ساعت کنار بگذارید تا استراحت کند.
پیاز و روغن را با هم مخلوط کنید و همراه مرغ ها روی حرارت زیاد به مدت 10-15 دقیقه تفت دهید، یک بار هم بزنید تا قهوه ای ترد شود.
چربی اضافی را تخلیه کرده و برای رقیق کردن آنها کنار بگذارید.
حالا یک بشقاب ایمن در برابر مایکروویو را به صورت عمودی در مایکروویو قرار دهید
قطعات مرغ را در آن ترتیب دهید و قطعات ضخیم تر را به سمت بیرون قرار دهید.
به مدت 5 دقیقه روی درجه ی زیاد تنظیم کنید تا ادامه ی پخت انجام شود.
قطعات را مجدداً مرتب کرده و به مدت 5 دقیقه در 70٪ پخته شده بپزید.
به مدت 5 دقیقه دیگر، این کار را ادامه دهید تا کامل بپزد.
بگذارید 2 دقیقه قبل از سرو کردن بماند تا کمی خنک شود و سپس با سبزیجات و … تزیین کنید.
با پیازهای قهوه ای سرخ شده سرو کنید.
نکته ی مورد توجه:
توجه داشته باشید که به نکات ایمنی عمل کنید تا مشکلی برایتان پیش نیاید.
حتما از ظروف ایمن در برابر مایکروویو استفاده کنید.
این اخطار فقط برای این مورد نیست و برای همه ی دستور العمل های مایکروویو هست.
نوش جان، دیجی مایکرو
اشتراك و دنبالك
ترک بک و لینک بک برای این مقاله وجود ندارد
ارسال یک نظر