درست کردن فیله برای سالاد سزار در مایکروویو
درست کردن فیله برای سالاد سزار در مایکروویو
در این پست دستور سالاد سزار مرغ با کمک مایکروویو را توضیح داده ایم.
سالاد سزار یک سالاد به نسبت سنگین میباشد که گاهی به عنوان وعده ی اصلی در شام سرو میشود.
مواد لازم:
- 1 قاشق غذاخوری سس
- 1 قاشق چایخوری خردل
- 300 گرم سینه مرغ، ریز خرد شده
- بیکن به مقدار دلخواه
- 1 عدد کاهو
- ½ فنجان پنیر پارمسان رنده شده
تزئین:
- ½ فنجان ماست طبیعی
- ¼ فنجان سس مایونز کامل
- قاشق غذاخوری خردل
- 2میخک سیر تازه، خرد شده
- 2 عدد فیله، چرخ کرده
دستور العمل:
در یک کاسه کوچک، سس و خردل را با هم مخلوط کنید.
مرغ را هم بزنید.
روی قفسه ایمنی مایکروویو، نیمی از مرغ را در یک لایه قرار دهید.
برای مدت زمان 3-5 دقیقه روی قدرت متوسط (70٪) بپزید، و نیمی از راه پخت و پز را بریزید.
با مرغ باقی مانده تکرار کنید. کنار بگذارید.
بیکن را بین تکه های دستمال کاغذی قرار دهید.
2-3 دقیقه روی قدرت (100٪) بپزید.
اجازه دهید بیکن قبل از خلال کردن در نوارهای نازک خنک شود. کنار بگذارید.
برای تهیه پانسمان، تمام مواد را در یک کاسه مخلوط کرده و خوب مخلوط کنید.
در یک کاسه بزرگ سالاد، مرغ، کاهو، بیکن و پنیر پارمسان را با هم مخلوط کنید.
از طریق پانسمان به ظرف بزنید.
در صورت تمایل با کروتون ها و فیله ها کامل سرو کنید.
توجه کنید به 4 نفر خدمت می کند
نکات لازم:
- کاهو
از برگهای کامل استفاده کنید.
آنها ترکیبی ایده آل از وضوح، مساحت سطح و ساختار را ارائه می دهند.
- پنیر
سزارها با توده پارمیس رنده شده ممکن است چشمگیر به نظر برسند،
اما تمام پنیرهای چسبناک پانسمان را قطع می کند.
در عوض، از پوست سبزیجات استفاده کنید تا مقداری متوسط در بالای آن برای خرد شدن شور کمی ریش بزنید.
- مجمع
طبق روال همیشه به نکات ایمنی توجه کنید.
با تشکر، دیجی مایکرو
اشتراك و دنبالك
ترک بک و لینک بک برای این مقاله وجود ندارد
ارسال یک نظر