درست کردن کباب پاکستانی در فر
درست کردن کباب پاکستانی در فر
با کمی تحقیق این کلمه ریشه فارسی دارد و برای گوشت پخته شده فارسی به کار میرود.
و کباب به طور کلی به معنای واقعی کلمه به معنای گوشت پخته شده روی آتش زغال است.
معادل درجه حرارت ذغال همان 450 درجه سانتیگراد در فر است.
مواد لازم:
- گوشت گوساله آسیاب شده بدون چربی
- 2 عدد پیاز متوسط پوست کنده
- 2 عدد فلفل قرمز مانند که از وسط نصف شده است
- 1فنجان برگ گشنیز
- 1 قاشق غذاخوری برگ نعناع
- 1/2 قاشق غذاخوری سیر خرد شده
- 1/2 قاشق غذاخوری زنجبیل خرد شده
- 2 قاشق غذاخوری کره ذوب شده
- 2 قاشق چایخوری آب لیموی تازه
- 1 قاشق چایخوری فلفل سیاه
- 1 قاشق چایخوری پودر زیره
- 1 قاشق چایخوری پودر گشنیز
- 1 قاشق چایخوری شله چیلی قرمز
- 2/8 قاشق چایخوری نمک
- 1 تخم مرغ بزرگ
دستورالعمل
ابتدا هرگونه رطوبت و چربی اضافی گوشت گاو را صاف کنید.
درون یک کاسه بزرگ قرار دهید و پیازها را به صورت برش داده شده به آن اضافه کنید و بگذارید کمی استراحت کند.
گشنیز، نعناع و فلفل قرمز چیلی را در غذاساز ریز خرد کرده و به مخلوط گوشت گاو اضافه کنید.
بقیه مواد را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید تا ترکیب شود.
روی کاسه را بپوشانید و به مدت 30 دقیقه تا یک ساعت در یخچال قرار دهید.
هنگامی که آماده شکل دادن به کباب ها هستید، فر را با دمای 450 درجه فارنهایت گرم کنید و یک ورقه پخت را با ورق آلومینیوم بچرخانید.
یک تکه بزرگ از گوشت را بردارید و به شکل گرد و دلچسب در بیاورید.
سیخ های کباب را از داخل گوشت عبور داده و با استفاده از دستان خود دور گوشت را به صورت یک سوسیس و کالباس در اطراف سیخ درست کنید.
اگر می خواهید شکل چوبی سنتی ایجاد کنید و سیخ ندارید، از چوب های خردکن برای شکل دادن آنها استفاده کنید و کباب ها را روی ورق پخت بلغزانید.
برای تست یک قطعه از نظر طعم، یک ظرف کوچک را روی حرارت متوسط تا زیاد گرم کنید.
مقدار کمی روغن اضافه کنید و یک تکه از مخلوط گوشت گاو را روی ظرف قرار دهید تا بپزد، در صورت لزوم برگردانید.
در صورت تمایل نمک و چاشنی را بچشید و تنظیم کنید.
کباب های شکل را روی صفحه پخت قرار دهید و به مدت 14-15 دقیقه آنها را بپزید و آنها را به آرامی از وسط برگردانید.
آنها را از فر خارج کنید و اگر می خواهید نیمی از دسته را فریز کنید تا بعداً سرو شود، این کار را بعد از خنک شدن آن انجام دهید.
با تشکر، دیجی مایکرو
اشتراك و دنبالك
ترک بک و لینک بک برای این مقاله وجود ندارد
ارسال یک نظر