ماک پنیری در مایکروویو
ماک پنیری در مایکروویو
ماک و پنیر پخته شده این دستور غذای مورد علاقه خانواده است که هم کودکان و هم بزرگسالان آن را دوست دارند.
از ترکیبی از پنیرها استفاده میکند که در ظرف لایهای قرار گرفته و در یک سس پنیر غنی و خامهای ذوب شدهاند تا لذتی نهایی را به دست بیاورند! ایده آل برای یک شام آرام و یا به عنوان یک غذای جانبی تعطیلات!
موادغذایی
- 1 پوند ماکارونی آرنج خشک
- 1/2 فنجان کره بدون نمک
- 1/2 فنجان آرد همه منظوره
- 1/2 فنجان شیر کامل
- 1/2 فنجان نصف و نصف
- 4 فنجان پنیر چدار متوسط تیز خرد شده تقسیم شده
- 2 فنجان پنیر گرویه خرد شده تقسیم شده
- 1/2 قاشق غذاخوری نمک
- 1/2 قاشق چایخوری فلفل سیاه
- 1/4 قاشق چایخوری فلفل قرمز
دستورالعمل
مایکروویو را با دمای 325 درجه فارنهایت تنظیم کنید و یک ظرف پخت 3 لیتری (9×13 اینچ) را چرب کنید.
یک قابلمه بزرگ آب نمک را به جوش بیاورید. هنگام جوش آمدن، ماکارونی خشک را اضافه کنید
و 1 دقیقه کمتر از دستور بسته برای آل دنت بپزید. آبکش کنید و با کمی روغن زیتون بپاشید تا نچسبد.
در حالی که آب به جوش میآید، پنیرها را رنده کرده و با هم مخلوط کنید، سپس به سه دسته تقسیم کنید.
تقریباً 3 فنجان برای سس، 1 1/2 فنجان برای لایه داخلی و 1 1/2 فنجان برای رویه.
کره را در یک قابلمه بزرگ روی حرارت متوسط ذوب کنید. آرد بپاشید و هم بزنید تا ترکیب شود. مخلوط شبیه ماسه بسیار مرطوب خواهد بود.
تقریباً 1 دقیقه بپزید و مرتب هم بزنید. به آرامی حدود 2 فنجان شیر / نصف و نیم را در حالی که مدام هم می زنید
تا یکدست شود بریزید. شیر باقیمانده/نصف و نیمه را به آرامی داخل آن بریزید و مدام هم بزنید تا یکدست و یکدست شود.
حرارت دادن را روی حرارت متوسط ادامه دهید، مرتب هم بزنید تا غلیظ شود
و به قوام بسیار غلیظی برسد. تقریباً باید به قوام یک سوپ غلیظ نیمه رقیق باشد.
از روی حرارت بردارید و ادویه ها و 1/2 فنجان از پنیرها را اضافه کنید و هم بزنید تا ذوب و ترکیب شوند.
1 1/2 فنجان پنیر دیگر را هم بزنید و هم بزنید تا کاملا ذوب و یکدست شود.
در یک کاسه بزرگ، پاستا آبکش شده را با سس پنیر مخلوط کنید و هم بزنید تا کاملا ترکیب شوند.
نیمی از مخلوط پاستا را در ظرف پخت آماده شده بریزید. روی آن را با 1 1/2 فنجان پنیر رنده شده بریزید، سپس با باقیمانده مخلوط پاستا بپوشانید.
روی آن را با 1 1/2 فنجان پنیر آخر بپاشید و ماک در مایکروویو به مدت 15 دقیقه قرار گیرد تا زمانی که رنگ آن حبابدار و کمی طلایی شود.
ماکارونی پنیری در مایکروویو را می توان از قبل تهیه کرد:
طبق دستور درست کنید (اما نپزید)، به ظرف پخت منتقل کنید و کاملا خنک کنید. روی آن را محکم با فویل بپوشانید و 1-2 روز قبل در یخچال بگذارید.
قبل از پخت، اجازه دهید ظرف به مدت 30 دقیقه روی پیشخوان بماند.
در دمای دستور پخت به مدت 25 تا 35 دقیقه بپزید تا داغ و حباب دار شود.
باتشکر دیجی مایکرو
اشتراك و دنبالك
ترک بک و لینک بک برای این مقاله وجود ندارد
ارسال یک نظر