کنافه در فر
کنافه در فر
این دسر پنیر شیرین خاورمیانه ای، با رشتههای خمیر فیلو رنده شده
(خمیر کاتایفی) همراه با پنیر کشدار ترکیب می شود، که پخته
و سپس در شربت شکری با معطر ملایم خیس میشود سپس گرم یا سرد سرو میشود!
موادغذایی
- 14.1 اونس خمیر کونافه خمیر کاتایفی یا آرد سمولینا
- 8.8 اونس پنیر موزارلا
- 5.3 اونس قیمه یا کره بدون نمک ذوب شده
- 4.2 اونس شربت شکر
- 1/2 فنجان یا بیشتر برای طعم دادن؛ نسبت شکر به آب
- 1/2 پسته یک دست آسیاب شده، اختیاری برای رویه زدن
دستورالعمل
مرحله 1: شربت شکر را آماده کنید
اگر قبلاً این کار را نکرده اید، ابتدا باید شربت شکر را آماده کنید
این فرآیند فقط چند دقیقه طول می کشد. برای کنافه، معمول است که از
نسبت شکر 2:1 استفاده کنید اگرچه در صورت تمایل می توانید از 1.5:1 استفاده کنید.
اگر می خواهید گلاب یا آب شکوفه پرتقال را به شربت اضافه کنید،
بهتر است این کار را بعد از چند دقیقه سرد شدن انجام دهید.
فر را با دمای 400 درجه فارنهایت / 200 درجه سانتیگراد گرم کنید.
مرحله 2: خمیر کاتایفی را آماده کنید.
خمیر کتایفی در بسته بندی به صورت رشته های بسیار بلند عرضه می شود. بنابراین اولین کاری
که باید انجام دهید این است که آن را به قطعات کوچک تبدیل کنید.
ساده ترین راه برای انجام این کار این است که آن را چند بار در غذاساز یا مخلوط کن بریزید.
از طرف دیگر، می توانید خمیر را با دست به قطعات حدود 3/4 اینچی خرد کنید.
پس از آماده کردن به قطعات کوچک، رشته های خمیر را به یک کاسه بزرگ منتقل کنید
و با کره ذوب شده یا روغن مخلوط کنید. با دستان خود مواد را به خوبی مخلوط کنید.
مرحله 3: دسر کنافه را جمع کنید.
قالب خود را با چرب کردن روغن یا کره آماده کنید.
من از یک تابه گرد 12 اینچی/30 سانتی متری استفاده کردم.
نیمی از خمیر کاتایفی را به تابه منتقل کنید و با دست
یا چیزی ته صاف (مثل لیوان) لایه را پهن کرده و صاف کنید.
پنیر را اضافه کنید، به طور یکنواخت پخش کنید. میتوانید تکههای موزارلا را اضافه کنید
یا آن را خرد کنید هر کدام به خوبی کار میکنند. توصیه میکنم
یک اینچ فضای بیرونی بگذارید تا پنیر از کنارههای کناف بیرون نریزد.
خمیر باقی مانده را اضافه کنید و آن را صاف کنید و کمی فشار دهید.
ایده خوبی است که ابتدا خمیر را به لبه ها اضافه کنید
و فشار دهید تا لبه ها بسته شود و از نشت پنیر در حین پخت جلوگیری شود.
مرحله چهارم: کنافه را بپزید.
قالب فر را به قفسه وسط فر منتقل کنید و کنافه در فر را به مدت 45 تا 60 دقیقه بپزید
تا رنگ کونافه طلایی مایل به قهوه ای شود.
پس از آماده شدن، شیرینی را از فر خارج کرده و بلافاصله شربت را روی آن بریزید.
من توصیه می کنم این کار را از لبه های بیرونی به مرکز در یک حرکت دایره ای انجام دهید.
آن را به مدت 10 دقیقه کنار بگذارید تا تمام شربت را جذب کند.
در نهایت، روی شیرینی را با پسته آسیاب شده تزیین کنید، برش بزنید
و در حالی که هنوز گرم است (برای بهترین دسر پنیر کشی!) یا در دمای اتاق سرو کنید.
در صورت تمایل می توانید قبل از پر کردن شربت و پسته و سرو، کنافه را از ظرف برگردانید.
برای انجام این کار، توصیه می کنم یک سینی فر بزرگ و تمیز را بالای تابه گرد قرار دهید
و آن را برگردانید. بعد از اینکه شیرینی روی سینی فر قرار گرفت،
می توانید آن را به یک ظرف گرد منتقل کنید. حتما از ظرفی استفاده کنید
که کمی مقعر یا لبه دار باشد (برای زمانی که شربت را روی آن می ریزید).
چگونه می توان کنافه را ذخیره کرد؟
آماده کنید: می توانید شربت شکر را از قبل آماده کنید، آماده برای هر زمان
که هوس باقلوا در فر شما به دست می آید! همچنین می توانید کنافه پخته نشده
را از چند ساعت قبل (حداکثر یک روز) از قبل جمع کنید و در بسته
در یخچال نگهداری کنید. 30 دقیقه قبل از پخت آن را از یخچال خارج کرده و طبق معمول بپزید.
باتشکر دیجی مایکرو
اشتراك و دنبالك
ترک بک و لینک بک برای این مقاله وجود ندارد
ارسال یک نظر