آيا درست كردن غذا در مايكروويو ايمن است؟
آيا درست كردن غذا در مايكروويو ايمن است؟
آيا درست كردن غذا در مايكروويو ايمن است؟ اين سوال، يك مسئله ى چالش برانگيز براى طرفداران سلامتى ميباشد.
بسيارى از افراد درباره ى اينكه مايكروويو به بدن انسان آسيب ميرسانند شنيده اند.
ما با مطالعه ى چند مقاله و جمع آورى اين مقاله، بصورت مختصر و مفيد، به اين سوال پاسخ داده ايم.
ايمنى مايكروويو
امروزه به نظر می رسد که هر آشپزخانه بدون مایکروویو “مجهز” نیست.
با توانایی کارآمد در آشپزی، یخ زدایی و گرم کردن انواع غذاهای مختلف.
مايكروويو براى گرم كردن غذا، از نوعى اشعه كمك ميگيرد.
این نوعی تابش الکترومغناطیسی شبیه به امواج رادیویی و نور مادون قرمز است. اگرچه به طور کلی به عنوان ایمن شناخته می شود، اینترنت با مقالاتی در مورد خطرات ناشی از تابش مایکروویو به غذای شما، بسيارى از افراد را شگفت زده كرده است.
برخی ادعا می کنند استفاده از مایکروویو می تواند باعث “آب مروارید و سرطان” شود.
اما در واقع هیچ تحقیقى برای پشتیبانی از خطرات احتمالی آشپزی مایکروویو وجود ندارد.
امیدوارم با بررسی برخی ادعاهای خطر ناشى از مايكروويو، ترسهای شما را برطرف کنیم.
آيا مواد مغذى را از بين ميبرد؟
قرار دادن غذاهای خام از طریق هر نوع فرآیند، از جمله گرم کردن و سرمایش منجر به تغییر در خصوصیات فيزيكى، ترکیب شیمیایی و مشخصات غذایی آنها می شود.
اگر مواد مغذی حاصل از غذاهای پخته شده در مایکروویو ها از بین بروند، این امر به این دلیل است که از درجه حرارت خیلی زیاد استفاده می شود، یا مدت طولانی آنها پخته می شوند.
ترکیب صحیح از زمان و دما می تواند به حفظ بیشتر مواد مغذی و در عین حال باعث بهبود طعم، بافت و رنگ غذاها شود.
زمان و دمای مورد نیاز به نوع غذا بستگی دارد.
برای ایمن بودن غذاهای پرخطر مانند گوشت، ماهی و تخم مرغ باید حداقل 60 گرم شوند.
با تشكر، ديجى مايكرو
اشتراك و دنبالك
ترک بک و لینک بک برای این مقاله وجود ندارد
ارسال یک نظر