آیا پختن و گرم کردن غذا در آون توستر ضرر دارد؟
آیا پختن و گرم کردن غذا در آون توستر ضرر دارد؟
آیا پختن و گرم کردن غذا در آون توستر ضرر دارد؟ آون توستر،
مانند مایکروویو، از تشعشعات الکترومغناطیسی برای گرم کردن و خشک
کردن مواد غذایی برای تولید نان تست ترد روی نان، ساندویچ و پیتزا استفاده میکنند.
با این حال، بر خلاف امواج مایکروویو که از تشعشعات غیریونیزان استفاده می کنند، توسترها
از امواج مادون قرمز استفاده می کنند.تشعشع مادون قرمز توسط جریان الکتریکی از پریز دیواری
تولید می شود که از طریق سیم پیچ های توستر فر عبور می کند و باعث لرزش و گرم شدن آب
موجود در غذا می شود. از آنجایی که این تشعشع در مقادیر کم است، به اندازه کافی قدرتمند
نیست که آسیب برساند و باعث می شود اجاق توستر برای پخت و پز ایمن باشد.
آیا تشعشعات توستر سرطانی است؟
کاربران اغلب نگران تشعشعات تولید شده توسط توستر هستند و اغلب می پرسند که آیا سرطانی است یا خیر.
و پاسخ من خیر است!اول اینکه هیچ مطالعه ای برای تایید مضر بودن تشعشعات توستر فر انجام نشده است.
دوم، در مقایسه با تابش اشعه ماوراء بنفش، موج مادون قرمز تولید شده توسط توستر بسیار کوچکتر است و قادر
به ایجاد آسیب نیست. در نتیجه تشعشعات اجاق توستر برای پوست شما مضر نیست و باعث سرطان نمی شود.
با این حال، از آنجایی که تشعشع تنها زمانی مضر است که فردی بیش از حد در معرض آن قرار گیرد، توصیه میکنم.
آیا پختن و گرم کردن غذا در آون توستر ضرر دارد؟
پختن و گرم کردن غذا با استفاده از امواج تابش الکترومغناطیسی انجام می شود،که سلامتی مارا به خطر نمی اندازد.
با این حال، بر خلاف اشعه ماوراء بنفش، این تشعشعات بی خطر هستند و هیچ ضرری برای سلامتی انسان ندارند،
بنابراین اجاق توستر برای پخت و پز ایده آل است.تهیه غذا در توستر مانعی ندارد زیرا تنها با برق کار می کند .
هنگام استفاده از اجاق توستر، اقدامات احتیاطی زیر را رعایت کنید.
- همیشه فر توستر را هنگام گرم کردن غذا در آن ببندید.
- همچنین هنگام برشته کردن نان یا گرم کردن مجدد غذا، بهتر است از توستر عقب نشینی کنید.
- قبل از بیرون آوردن غذا، توستر و مایکروویو را خاموش کنید.
- اگر نگران عواقب سلامتی مدل اجاق توستر خود هستید، باید کتابچه راهنمای کاربر رامطالعه کنید.
اجاق توستر در مقابل مایکروویو، کدام سالم تر است؟
مایکروویو و توستر وسایل آشپزی ایمنی هستند. و همانطور که قبلاً گفتم، تشعشعات الکترومغناطیسی
تولید شده توسط این ماشینها برای ایجاد آسیب بسیار کم است، مگر اینکه شما دائماً در معرض آن باشید.
بنابراین، تفاوت هایی در این لوازم وجود دارد که به چند مورد اشاره می کنیم.
- منبع گرما
تفاوت اصلی بین این دو دستگاه نحوه ایجاد گرما است. مایکروویو از تشعشعات غیریونیزان استفاده می کند،
در حالی که اجاق توستر از امواج مادون قرمز استفاده می کند. اشعه مادون قرمز غذا را به طور مستقیم گرم
می کند و می تواند یک اثر ترد ایجاد کند. از سوی دیگر، تشعشعات مایکروویو می تواند به طور موثری غذا را
گرم کند اما ممکن است غذای شما را ترد نکند.
- زمان پخت و پز
مایکروویو حرارت بیشتری تولید می کند و غذا را سریعتر از اجاق توستر پخته می کند.
- مصرف انرژی
یک مایکروویو به حدود 750 تا 1100 وات انرژی نیاز دارد، اما یک آون توستر تقریباً 1200 تا 1700 وات انرژی مصرف
می کند. این نشان می دهد که مایکروویو نسبت به اجاق توستر از نظر انرژی کارآمدتر است.
- قیمت و سایز
یک اجاق توستر استاندارد، بسته به اندازه، ممکن است کمتر از 100 دلار قیمت داشته باشد. اما مایکروویو بسته
به اندازه و قدرت آن از 100 تا 300 دلار قیمت دارد. همچنین مایکروویوها معمولا بزرگتر از توستر هستند و فضای
آشپزخانه بیشتری را اشغال می کنند.
سخن آخر:
توستر، در هر فروشگاهی در دسترس بوده و شما می توانید به راحتی آن را تهیه کنید. البته توستر ها انواع و
مدل های مختلفی دارند که شما می توانید طبق نیاز و بر طبق سلیقه خود، آن را تهیه کرده و استفاده کنید.
اگر تمایل به کسب اطلاعات بیشتر راجع به توستر و آون توستر را دارید؛پیشنهاد میکنم به سایت دیجی مایکرو
مراجعه نمائید.
باتشکر از حضور شما،دیجی مایکرو
اشتراك و دنبالك
ترک بک و لینک بک برای این مقاله وجود ندارد
ارسال یک نظر