سوالات مهم در مورد دمای مایکروویو|بخش دوم
سوالات مهم در مورد دمای مایکروویو|بخش دوم
عوامل مختلفی در درجه حرارت مایکروویو نقش دارند و این عوامل عبارتند از: حجم غذا یا ماده موجود در مایکروویو،
مقدار آب موجود در غذا یا ماده، وات (قدرت) مایکروویو و بسیاری موارد دیگر.
آیا اندازه و مقدار آب غذا بر دمای مایکروویو تأثیر دارد؟
بله، اندازه غذا و مقدار آب تاثیر زیادی روی دمای مایکروویو دارد.
در عملکرد مایکروویو، امواج مایکروویو باعث ارتعاش مولکول های آب غذا و تولید گرما می شود. انرژی گرمایی تولید شده توسط
ارتعاش مولکول های آب توسط غذا جذب می شود و به طور یکنواخت در داخل مایکروویو جذب می شود.
بنابراین، زمانی که غذا کوچکتر باشد، جذب انرژی گرمایی توسط غذا خیلی طول نمی کشد، که باعث تسریع روند حرارتی غذا یا ماده می شود.
اگر اندازه غذا اندازه قابل توجهی داشته باشد، بسیار بیشتر طول می کشد
زیرا جذب انرژی گرمایی توسط اندازه بزرگ غذا یا ماده بسیار بیشتر طول می کشد.
و همانطور که قبلا گفته شد، تشعشعات مایکروویو باعث ارتعاش مولکول های آب غذا و تولید گرما می شود. مقدار زیادی آب،
تعداد مولکولهای آب زیاد است، از این رو، مولکولهای آب زیادی برای ایجاد ارتعاش زیاد واکنش نشان میدهند.
این مقدار آب باعث افزایش سرعت گرمایش در مایکروویو می شود.
یکی دیگر از عواملی که بر دمای مایکروویو نیز تأثیر می گذارد، وات یا قدرت مایکروویو است.
مگنترون، یک لوله خلاء با قدرت بالا که در مایکروویو یافت میشود، وات مایکروویو را تعیین میکند،
زیرا هرچه مگنترون بزرگتر باشد، وات بالاتری دارد. و هر چه وات مایکروویو بالاتر باشد،
تشعشعات مایکروویو بیشتری تولید می شود. و هر چه تشعشعات مایکروویو بیشتر تولید شود، غذا سریعتر پخته یا در مایکروویو گرم می شود.
چقدر طول می کشد تا مایکروویو خنک شود؟
مایکروویو واقعاً گرم نمی شود. چیزی که گرم می شود غذا یا ماده موجود در آن است.
و حرارتی که غذا را داغ می کند در داخل مایکروویو به گردش در می آید. بنابراین، هنگامی که مایکروویو داغ می شود، باید فوراً به آن توجه شود.
مکانیسم های مختلفی در مایکروویو وجود دارد که باعث می شود مایکروویو بیش از حد گرم نشود.
گرمای تولید شده توسط غذا یا ماده موجود در آن جذب می شود. همچنین دریچه هوا وجود دارد که به تهویه مایکروویو کمک می کند.
همچنین، هر مایکروویو دارای یک فن داخلی است که به تنظیم حرارت کمک می کند تا برای مدت طولانی در یک واحد بماند.
وقتی مایکروویو بیش از حد گرم می شود، خود به خود خاموش می شود. یک سنسور گرمای بیش از حد داخلی وجود دارد
که هر زمان که مایکروویو بیش از حد گرم شود فعال می شود و باعث خاموش شدن آن می شود.
این یک مکانیسم مایکروویو است که استفاده از آنها را ایمن می کند.
نتیجه
اینکه مایکروویو چقدر در چند ثانیه، دقیقه یا ساعت داغ میشود، تنها به غذا یا ماده موجود در آن بستگی دارد.
تشعشعات مایکروویو با مولکولهای آب موجود در رطوبت یا آب موجود در غذا واکنش نشان میدهند
و باعث ارتعاش آنها برای تولید انرژی گرمایی میشوند. این انرژی گرمایی تولید شده است که غذا یا مواد موجود در آن را می پزد یا گرم می کند.
و این همان گرمای تولید شده است که در داخل مایکروویو به گردش در می آید تا داخل آن گرم شود.
و این باعث گرم شدن فضای بیرونی مایکروویو نیز می شود. برای خرید و مشاهده قیمت مایکروویوهای مناسب لیست محصولات را برررسی کنید.
برای مطالعه بخش دیگر این مقاله بر لینک زیر کلیک کنید
سوالات مهم در مورد دمای مایکروویو|بخش اول
باتشکر دیجی مایکرو
اشتراك و دنبالك
- سوالات مهم در مورد دمای مایکروویو|بخش اول
[…] سوالات مهم در مورد دمای مایکروویو|بخش دوم […]
1 comment