چگونه ظروف ایمن مایکروویو را تشخیص دهیم؟
چگونه ظروف ایمن مایکروویو را تشخیص دهیم؟
کاسه های ایمن در برابر فر و مایکروویو یک وسیله ی اصلی در یک آشپزخانه تولیدی هستند.
آنها می توانند کارهای زیادی انجام دهند و بسیار مفید هستند.
استفاده از کاسه هایی که ایمن در برابر فر و مایکروویو نباشند نه تنها می تواند ظرف را خراب کند، بلکه غذایی که خیلی سخت روی آن کار کرده اید را نیز خراب می کند.
کاسه یا ظرف می تواند ترک و شیشه های خرد شده را در وعده غذایی که با زحمت تهیه شده پخش کند.
هرچند لازم نیست این اتفاق بیفتد. چند روش برای تعیین اینکه کاسه ای که با آن کار می کنید یا قصد خرید آن را دارید برای ایمنی فر و مایکروویو وجود دارد.
چرا بعضی کاسه ها خرد می شوند؟
ممکن است بسیاری از مردم تصور کنند که هر نوع کاسه سرامیکی را می توان در اجاق داغ قرار داد.
با این حال، همه ظروف سرامیکی برابر نیستند یا قادر به دمای شدید نیستند.
سرامیک به این صورت تعریف می شود که قبل از سخت شدن توسط آتش با خاک رس ساخته و شکل می گیرد.
با این حال، لعابی که روی کاسه سرامیک قرار می گیرد همیشه ایمن در اجاق گاز نیست.
سرامیک شامل ظروف چینی استخوان، ظروف سنگی و ظروف سفالی است.
اگر لعاب کاسه سرامیک ضد آب نباشد، خاک رس متخلخل زیر محافظت نمی شود.
این می تواند کاسه را نسبت به تغییرات دمایی که ممکن است هنگام قرار دادن کاسه با درجه حرارت اتاق یا سرد درون فر از قبل گرم شده، حساس کند.
چگونه تشخیص دهیم کاسه سرامیک ضد حرارت نیست؟
هنگام خرید ظروف غذاخوری یا ظرف های پخت و پز به دنبال کاسه هایی بروید که دارای عایق فر باشند.
اگر در بسته بندی مشخص نشده است که کاسه از نظر کوره ایمن است، می توانید به دنبال یک تصویر در قسمت زیر کاسه باشید.
خطوط موج دار با دمای کمتر از 300 درجه فارنهایت به معنای استفاده از کاسه در اجاق های با درجه حرارت پایین است،
در حالی که تصویر یک کوره نشان می دهد ظرف یا ظروف غذاخوری را می توان در اجاق قرار داد.
با تشکر، دیجی مایکرو
اشتراك و دنبالك
ترک بک و لینک بک برای این مقاله وجود ندارد
ارسال یک نظر