
گرم شدن بی خطر مواد باقی مانده در مایکروویو
گرم شدن بی خطر مواد باقی مانده در مایکروویو
گرم شدن مجدد مواد باقیمانده نه تنها باعث صرفه جویی در وقت و هزینه می شود بلکه باعث کاهش اتلاف می شود.
اگر غذاهایی را به صورت فله تهیه کنید این یک کار اساسی است.
با این حال، اگر دوباره گرم نشود، مواد باقیمانده می توانند مسمومیت غذایی ایجاد کنند که می تواند سلامتی شما را به خطر بیندازد.
تخمین زده می شود که از هر 6 نفر 1 نفر سالانه مسمومیت غذایی می گیرد و 128000 نفر از آنها در بیمارستان بستری هستند.
در موارد شدید، مسمومیت غذایی حتی می تواند باعث مرگ شود.
بعلاوه، برخی از روش های گرمایش باعث می شود برخی غذاهای باقی مانده برای خوردن جذابیت کمتری داشته باشند.
در این پست دستورالعمل هایی برای گرم شدن بی خطر و خوشمزه مواد باقی مانده ارائه شده است.
دستورالعمل های عمومی
هنگام گرم کردن مواد باقیمانده، نگهداری مناسب برای سلامتی و سلیقه وعده غذایی کلیدی است.
باقیمانده غذا را در اسرع وقت خنک کنید (ظرف 2 ساعت)، آن را در یخچال نگهداری کنید و ظرف 3-4 روز غذا را بخورید.
روش دیگر، مانده را برای 3-4 ماه فریز کنید.
بعد از این مرحله، آنها هنوز هم برای خوردن بی خطر هستند! اما ممکن است بافت و عطر و طعم آن به خطر بیفتد.
مواد باقیمانده منجمد را باید قبل از گرم شدن با انتقال آنها به یخچال یا استفاده از تنظیمات یخ زدایی روی مایکروویو، به درستی یخ زدایی کرد.
پس از یخ زدایی، آن را در یخچال قرار داده و ظرف 3-4 روز بخورید.
با استفاده از قابلمه، مایکروویو یا اجاق گاز و یا فر، گرم کردن مواد باقی مانده تا حدی یخ زدایی ایمن است.
با این حال، اگر غذا کاملاً ذوب نشود، گرم شدن مجدد بیشتر طول خواهد کشید.
باقیمانده مواد را دوباره گرم کنید. آنها باید به مدت دو دقیقه به 165 درجه فارنهایت (70 درجه سانتیگراد) برسند و آن را حفظ کنند.
برای اطمینان از گرم شدن، به ویژه هنگام استفاده از مایکروویو، هنگام گرم شدن، غذا را هم بزنید.
بیش از یک بار مواد باقی مانده را دوباره گرم نکنید. مواد باقیمانده که قبلاً یخ زده اند را دوباره منجمد نکنید. باقیمانده های گرم شده را بلافاصله سرو کنید.
با تشکر، دیجی مایکرو
اشتراك و دنبالك
ترک بک و لینک بک برای این مقاله وجود ندارد
ارسال یک نظر