
طرز تفت دادن ذرت در فر/پخت بلال در مایکروفر
طرز تفت دادن ذرت در فر/پخت بلال در مایکروفر
طرز تفت دادن ذرت در فر/پخت بلال در مایکروفر ، از بین تمام روشهایی
که ما ذرت میپزیم، هیچکدام به اندازه تفت دادن دست کم گرفته نمیشوند. جوشاندن روش اصلی است،
در حالی که مایکروویو و کباب کردن ذرت روی لپه به عنوان جایگزین های جالبی هستند.با این حال برشته
کردن ذرت در فر مانند این است که شیرینی و طعم خاکی پنهان آن را به روشی کاملاً ساده باز کنید. حتی بهتر؟
بیش از یک راه برای انجام درست آن وجود دارد. بسته به اینکه برای چه کسی آماده می کنید،
میتوانید ذرت را با پوسته، پوسته خاموش یا در فویل پیچیده شده تفت دهید.
تفت دادن ذرت در پوسته
این روش مورد علاقه شخصی من برای برشته کردن ذرت در فر است.
تنها کاری که باید انجام دهید این است که ابریشم را در بالای هر لپه کوتاه کنید و لپه ها را روی توری فر قرار دهید.
پوسته در فر خشک شده و از بین میرود و تعدادی از مغزها قهوهای میشود، اما پس از پختن پوسته پوسته را
راحتتر میکند. طعم آن به طرز ظریفی شیرین و کاراملی کمتری نسبت به بو دادن ذرت بدون پوسته دارد.
این را زمانی امتحان کنید: در حال پختن و سرو ذرت برای جمعیت هستید و همچنین باید ذرت را برای سرو
بعد گرم نگه دارید. در 30 دقیقه انجام شد.
بو دادن ذرت بدون پوسته
برشته کردن لپه های ساده و پوسته شده (نگران نباشید، ذرت را به راحتی می کوبید و تمیز می کنید!)
در فر کاراملی ترین ذرت را در فر ایجاد می کند، اما ذرت جویدنی و خشک تری را نیز ایجاد می کند. ذرت
سریعتر از دو روش دیگر پخته می شود، اما مستعد خشک شدن است – بنابراین این ذرت است که می خواهید
با مقدار زیادی کره یا سس خامه ای سرو کنید.
این روش برای: طعم کبابی بدون گریل عالی است. مطمئن شوید که سس، کره یا پنیر آماده برای
مبارزه با خشکی دارید. در 25 دقیقه انجام شد.
تفت دادن ذرت در فویل (با کره!)
این روش برای همه شما علاقه مندان به ذرت کره ای است. ذرت را پوست بگیرید، آن را با مقداری
کره در فویل بپیچید و بسته های کوچک ذرت را تفت دهید تا نرم شوند. این بلال ذرت اساساً در داخل
فویل بخار می شود و ذرتی لطیف و شیرین ایجاد می کند.
این را زمانی امتحان کنید: در حال پختن و سرو ذرت برای جمعیت هستید و همچنین باید ذرت را برای
سرو بعد گرم نگه دارید. در 30 دقیقه انجام شد.
نوش جان:دیجی مایکرو
اشتراك و دنبالك
ترک بک و لینک بک برای این مقاله وجود ندارد
ارسال یک نظر