طرز تهیه ی نان بسیار خوشمزه ی پنجیک لهستانی در فر
طرز تهیه ی نان بسیار خوشمزه ی پنجیک لهستانی در فر
طرز تهیه ی نان بسیار خوشمزه ی پنجیک لهستانی در فر ، نان پنجیک از نان های
لهستانی خوشمزه و معروف می باشد،این نان در کشور هایی مانند آلمان و لهستان تهیه می شود.
و بافت عالی دارد. با دیجی مایکرو همراه باشیدتا طرز تهیه نان پنجیک را آموزش ببینید و کنار عزیزانتان
نوش جان کنید.
مواد لازم برای خمیر:
تخم مرغ:۲ عدد
شکر:۱/۴ پیمانه
آرد:۴۰۰ گرم
روغن مایع:۱/۴ پیمانه
خمیر مایه:۲ قاشق چای خوری
شیر:۱/۲ پیمانه
مواد لازم برای کرم:
تخم مرغ:۱ عدد زرده
زعفران دم کرده:۱ قاشق غذا خوری
شکر:۱/۲ پیمانه
شیر:۱ پیمانه
۱ پیمانه:آرد
کره:۲ قاشق مربا خوری
وانیل:۱/۴ قاشق چای خوری
مراحل طرز تهیه نان پنجیک:
ابتدا مایه خمیر را با شکر و شیر ولرم مخلوط کرده،
سپس روی ظرف را با دستمال بپوشانید؛ ۱۰دقیقه بگذارید تا پف کند.
روغن و شکر و تخم مرغ را اضافه کرده و هم بزنید، و بعد مایه خمیر به
عمل آمده را اضافه کنید و مخلوط کنید.آرد ها را کم کم به مواد اضافه کنید
تا جایی که خمیر منسجم شود و شروع به ورز دادن کنید. ابتدا خمیر چسبناک
است ولی آنقدر ورز دهید تا خمیر نرم و لطیفی بدست آید.روی خمیر را پوشانده
و درجای گرم به مدت دو ساعت استراحت دهید. بعد از استراحت پف خمیر را بگیرید
و به چونه های مساوی تقسیم کنید.حدودا یک ربع استراحت دهید و درفر از قبل گرم
شده با دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۲۰دقیقه خمیر را بپزید.
برای تهیه کرم زعفرانی ابتدا شیر و آرد را با هم مخلوط کنید و روی شعله ملایم قراردهید،
شکر و تخم مرغ و زعفران را اضافه کنید، و هم بزنید تا مانند فرنی غلیظ شود.
سپس از روی حرارت بردارید و وانیل و کر را اضافه کنید و بگذارید خنک شود.
نان ها را برش بزنید و داخل برش را با کرم زعفرانی پر کنید، سپس با پودر قند و
یا ترافل تزیین کنید.(نوش جان)
ساعات خوشی را برای شما آرزومندیم،دیجی مایکرو
اشتراك و دنبالك
ترک بک و لینک بک برای این مقاله وجود ندارد
ارسال یک نظر