
25 فروردین
طرز تهیه بال مرغ تنوری در فر/پخت سریع
In: طبخ غذا
طرز تهیه بال مرغ تنوری در فر/پخت سریع
طرز تهیه بال مرغ تنوری در فر/پخت سریع ، بال و گردن
مرغ یکی از غذاهای لذیذی است که طرفداران بسیاری دارد ،
علت خوشمزگی این قسمت از مرغ چربی زیادی است که در آن قسمت ها انباشته شده است.
مصرف بال و گردن مرغ احتیاط کنید زیرا هورمون هایی که به مرغ ها تزریق می شوند در بال و گردن
مرغ تجمع یافته است به همین دلیل خوردن زیاد آن عوارض دارد.ما پیشنهاد می کنیم در صورت خرید
بال های بدون هورمون تهیه کنید که بهتر است.
مواد لازم:
سویا سس سس B.B.Q سس کچاپ سس مایونز سس خردل مجموعن : یک لیوان
نمک فلفل سیاه تخم گشنیز پودر کاری پودر گوجه فرنگی پودر فلفل قرمز چیلی زنجبیل پودر سیر و پیاز
کره : ۵۰ گرم
بال مرغ : ۱۵ تا ۲۰ عدد
انواع سبزیجات : گوجه فرنگی ، سیب زمینی پیاز و سیر تازه
طرز تهیه:
- سس ها رو همراه کره و ادویه ها حسابی میکس کنید
- بال ها رو با این سس آغشته کنید
- همراه سبزیجات خرد شده بریزید داخل ظرف پیرکس و بگذارید داخل فر
- روش یه فویل نازک بکشید و اجازه بدید ۴۵ دقیقه داخل فر پخته و گریل بشه
نوش جان❤
ساعات خوشی را برای شما آرزومندیم،دیجی مایکرو
برچسبها:آشپزی با مایکروویو, انواع دسر با ماکروویو, غذا با مایکروویو اشتراک گذاری
اشتراك و دنبالك
ترک بک و لینک بک برای این مقاله وجود ندارد
ارسال یک نظر