طرز تهیه ی جانبو شلز شکم پر در فر
طرز تهیه ی جانبو شلز شکم پر در فر
طرز تهیه ی جانبو شلز شکم پر در فر ، جامبو شلز
یک نوع غذای بسیار شیک و خوشمزه ای است که می توانید
در مراسم تولد و یا مهمانی های عصرانه آن ها را تهیه و استفاده کنید.
کاربرد اصلی این غذا بدلیل شیک بودن بیشتر در جشن هایی مانند جشن تولد است
و اغلب به عنوان عصرانه صرف می شود. تهیه آن کار سختی نیست، شما می توانید با
خواندن ادامه این مقاله طرز تهیه جامبو شلز در فر را یاد بگیرید و آن را به راحتی در خانه تهیه کنید.
جامبو چیست؟
پاستا یا ماکارونی جامبو شلز یا صدفی بدلیل سایز بزرگ خود این امکان را به ما می دهد
که با آن غذاهای مختلف و خوشمزه ایی را تهیه کنیم، از جمله این غذاها می توان به جامبو شلز اشاره کرد.
مواد لازم برای تهیه ی جانبو شلز شکم پر:
- فیله مرغ: ۶ تکه
- کره: ۳۰ گرم
- سیر: ۲ حبه
- پیاز: ۱ عدد متوسط
- اسفناج: ۵۰۰ گرم
- پنیر پیتزا: به مقدار دلخواه
- پنیر پارمزان: به مقدار لازم
- نمک، فلفل قرمز و سیاه، آویشن، پودر پاپریکا: به مقدار لازم
- پنیر خامهای: ۱ قاشق غذاخوری
- گوجه فرنگی رنده شده: ۱ عدد
- جامبو شلز: ۱ و نیم بسته
- سس بشامل
طرز تهیه:
ابتدا فیلههای مرغ را به صورت نواری برش بزنید و با نمک و فلفل سیاه مزهدار کنید.
در یک تابه فیلههای مرغ مزهدار شده را بدون روغن و کره گریل کنید و سپس آنها
را از تابه خارج کنید. در همان تابه کره بریزید و وقتی کره آب شده حبههای سیر رنده
شده را در کره تفت دهید. بوی سیر که بلند شد اسفناجهای شسته و خرد شده را اضافه کنید
تا آب اسفناج کشیده شود.سپس فیلههای مرغ را ریز خرد کنید و به اسفناجها اضافه کنید.
یک قاشق غذاخوری سر پر پنیر خامهای اضافه کنید و خوب هم بزنید. به مقدار دلخواه هم پنیر
پارمزان اضافه کنید، هم بزنید و شعله گاز را خاموش کنید. فر را هم روشن کنید
و در دمای ۲۲۰ درجه سانتیگراد گرم کنید.
جامبو شلزها را مثل پاستا و انواع ماکارونی در آبجوش و کمی روغن و نمک بپزید و آبکش کنید.
در این فاصله تا جامبو شلزهای صدفی نرم شوند در یک تابه جداگانه پیاز را ریز خرد کنید و تفت دهید.
وقتی پیازها نرم و سرخ شدند یک حبه سیر رنده شده را اضافه کنید. بوی سیر که بلند شد ۱ عدد
گوجه فرنگی رنده شده، فلفل تند، آویشن، پودر پاپریکا و کمی آبلیمو اضافه کنید و صبر کنید تا
آب گوجه فرنگی کاملا کشیده شود. در این فاصله طبق دستور مقاله طرز تهیه سس بشامل
این سس را آماده کنید.سس گوجه که آماده شد در یک ظرف مخصوص فر مقداری از سس گوجه را بریزید.
جامبو شلزها را با مایه مرغ و اسفناج که آماده کرده بودید پر کنید و در ظرف بچینید. روی جامبو شلزها
باقی مانده سس گوجه، پنیر پیتزا رنده شده و در آخر سس بشامل بریزید و روی آن فویل بکشید. ظرف
را به مدت ۱۵ دقیقه در فر بگذارید تا جامبو شلزها هم بپزند و هم نرم باقی بمانند و پنیر پیتزا هم آب شود.
به جای پنیر پیتزا از پنیر ورقهای گودا هم میتوانید استفاده کنید.
طرز تهیه پاستا صدفی یا جامبو شلز گوشت هم به همین ترتیب است.
با این تفاوت که باید برای مایه داخل پاستا صدفی مایه ماکارونی درست کنید و داخل جامبو شلزها را با آن پر کنید
و به همین ترتیب با انواع پنیر در فر بپزید. به این سبک پخت جامبو شلز گراتن جامبو شلز هم گفته میشود.
باتشکر از همراهی شما:دیجی مایکرو
اشتراك و دنبالك
ترک بک و لینک بک برای این مقاله وجود ندارد
ارسال یک نظر