طرز تهیه ی کلوچه کنجدی در فر/پخت آسان در فر
طرز تهیه ی کلوچه کنجدی در فر/پخت آسان در فر
طرز تهیه ی کلوچه کنجدی در فر/پخت آسان در فر ، کلوچه کنجدی
از آن دسته شیرینی های محبوب و خوش طعم است،که در بسیاری از مهمانی ها و عصرانه میل می شود.
شما میتوانید با موادی ساده و در دسترس در منزل این کلوچه ی خوشمزه را بپزید وکنار عزیزانتان نوش جان کنید.
این کلوچه برای پخت به فر نیازمند است،اگر شما شما بتازگی قصد خرید فر را دارید،به شما پیشنهاد میکنم
به سایت دیجی مایکرو مراجعه کنید و با انواع فر و مایکروویو ، قیمت مناسب و ارزان آشناشوید.
مواد لازم:
- ماست: 3 قاشق غذاخوری
- بکینگ پودر:1 قاشق چای خوری
- تخم مرغ:2 عدد
- وانیل:1/2 قاشق چایخوری
- پودر هل: نوک قاشق چایخوری
- پودر قند:1 لیوان
- روغن مایع:1 لیوان
- زعفران دم کشیده:1 قاشق غذاخوری
- آرد:3 لیوان
- نمک: نوک قاشق چای خوری
- کنجد:1/2 لیوان
طرز تهیه:
ماست و بکینگ پودر را مخلوط کنید وکنار بگذارید
سپس تخم مرغ و هل و وانیل را با خاک قند با همزن بزنید تا کرم رنگ و کشدار شود
روغن مایع را اضافه کرده و در حد مخلوط شدن با همزن بزنید ،زعفران دم کشیده را با ترکیب ماست و بکینگ پودر اضافه
ودر حد مخلوط شدن با همزن بزنید،نمک و آرد را الک کنید و به موادبه وسیله ی لیسک با هم حسابی مخلوط کنید.
(مایع کمی شل وچسبنده است).روی ظرف سلفون بکشید و 2 ساعتدر یخچال قرار دهیدبعد از گذشت دو ساعت مایه
سفت می شود.از مایه به اندازه گردو بردارید و گلوله کنید و باکف دستتان پهن کنید و در روی آن کنجد بریزید،کمی با
فاصله در سینی فر دارای کاغذ روغنی بچینید.در فر 170 درجه به مدت 15 دقیقه قرار بدهید.
بعد از پخت روی توری قرار بدهید تا کمی خنک شود و کنار عزیزانتان همراه با چای یا قهوه نوش جان کنید.
ساعات خوشی را برای شما آرزومندیم،دیجی مایکرو
اشتراك و دنبالك
ترک بک و لینک بک برای این مقاله وجود ندارد
ارسال یک نظر