طرز تهيه ي پيتزاى كوفته در فر
طرز تهيه ي پيتزاى كوفته در فر
یک کوفته گوشت چرخ شده ای است که به صورت گلوله ای کوچک در می آید،
گاهی اوقات همراه با مواد دیگر مانند خرده نان، پیاز چرخ کرده، تخم مرغ، کره و ادویه جات ترشی جات است.
کوفته ها را با سرخ کردن، پختن، بخارپز کردن، یا دم کشیدن در سس می پزند.
کوفته ها انواع مختلفی دارند که از انواع مختلف گوشت و ادویه استفاده می کنند.
این اصطلاح گاهی به نسخه های بدون گوشت مبتنی بر سبزیجات یا ماهی تعمیم می یابد.
دومی معمولاً به عنوان گلوله ماهی شناخته می شود.
مواد لازم:
- خمير پيتزا ٣٠ سانتى مترى از قبل پخته شده
- 1 قوطی سس پیتزا
- 1 قاشق چای خوری پودر سیر
- 1 قاشق چای خوری ادویه ایتالیایی
- 1/4 فنجان پنیر پارمزان رنده شده
- 1 پیاز کوچک نصف شده و خلال شده
- 12 عدد کوفته کاملاً منجمد کوفته ایتالیایی (هر يك ١٤ گرم)ذوب شده و نصف شده
- 1 فنجان پنیر موزارلا بدون چربی خرد شده
- 1 فنجان پنیر چدار خرد شده
طرز تهيه:
فر را با دماى ٣٥٠ درجه گرم كنيد.
خمير پيتزاى اماده را روى صفحه ي پخت قرار داده و سس را روى ان ريخته و به خوبى پخش كنيد.
پودرسير، ادويه ايتاليايي و پنير پارميزان را روى آن بصورت يكنواخت بپاشيد.
روى آنها پياز و كوفته هاى ايتاليايي قرار دهيد و پنير چدار را روى آن بريزيد.
به مدت ١٢ الى ١٧ دقيقه يا تازمانى كه پنير روى آن به خوبى ذوب شود، آن را بپزيد.
ارزش غذايي براى يك وعده:
- 321 کالری
- 16 گرم چربی (8 گرم چربی اشباع)
- 36 میلی گرم کلسترول
- 755 میلی گرم سدیم
- 28 گرم کربوهیدرات (3 گرم قند، 2 گرم فیبر)
- 17 گرم پروتئین
با تشکر، دیجی مایکرو
اشتراك و دنبالك
ترک بک و لینک بک برای این مقاله وجود ندارد
ارسال یک نظر