طرز تهیه لازانیا در توستر/آشپزی با آون توستر
طرز تهیه لازانیا در توستر/آشپزی با آون توستر
طرز تهیه لازانیا در توستر/آشپزی با آون توستر ، پخت لازانیا در توستر
به نظر ممکن نمیآید، اما در واقع این روش میتواند یکی از سریعترین و آسانترین راهها برای تهیه
این غذای ایتالیایی محبوب باشد.
با استفاده از توستر، شما میتوانید در کمتر از ۲۰ دقیقه، یک لازانیا گرم و خوشمزه را درست کنید.
از پنیرها و سسهای مختلفی استفاده کنید و مواد خام را بر روی نان توستر شده بچینید. سپس
توستر را روشن کنید و در عرض چند دقیقه، لازانیا شما آماده است. در نهایت، با یک قاشق و چاقوی
تیز، این غذای خوشمزه را برش دهید و لذت ببرید.
امروز با دیجی توکار برای آموزش این غذای پرطرفدار و بسیار خوشمزه همراه باشید.
مواد لازم برای تهیه لازانیا در آون توستر :
- ورق لازانیا: 500 گرم
- گوشت چرخ کرده: 400 گرم
- پیاز: یک عدد متوسط
- فلفل دلمه ای: 2 عدد
- قارچ: 200 گرم
- سس کچاپ: 3 قاشق غذا خوری ، سس سفید دو قاشق غذاخوری
- آویشن: به مقدار لازم
- نمک و فلفل: به مقدار لازم
- پنیر پیتزا :به مقدار لازم (250 گرم)
- کره 🙁 25 گرم)
- آرد: (2 قاشق غذاخوری)
- 2 قاشق خامه
لازم به ذکر است: که مواد لازم برای تهیه این غذا مناسب برای 4 نفر است.
آماده سازی ورقه های لازانیا:
ابتدا ورقه های لازانیا را در آب جوش گذاشته و صبر کنید تا به مدت حداقل 3 دقیقه در آب جوش بماند.
وقتی که ورقه ها کاملاً نرم شد آنها را آبکشن کنید. در ابتدا ورقه های به هم چسبیده اند. آنها را زیر آب
سر گرفته و یکی یکی دور یک سبد یا ظرف بزرگ بچینید که بعدا برداشتن آنها راحت باشد.
طرز تهیه لازانیا با آون توستر:
تهیه لازانیا در آون توستر بسیار ساده است. با ما در آین آموزش همراه باشید و قدم به قدم این غذای
خوشمزه را آماده کنید.
پیاز را به صورت نگینی و ریز ریز خرد کنید. گوشت چرخ کرده را در تابه ریخته و به همراه یک و نیم لیوان
آب و پیاز خرد شده روی حرارت ملایم شعله اجاق گاز بگذارید تا گوشت کاملا بپزد. حین پختن آن را هم
بزنید و تفت دهید. در حین تفت دادن مقداری فلفل و زدرچوبه به آن اضافه کنید تا بوی آن گرفته شود.
قارچ را به صورت ورقهای خرد کنید و آب آن را بگیرید. به منظور گرفتن آب قارچ آن را روی حرارت ملایم
اجاق گاز قرار دهید تا آب آن تبخیر شود.
زمانی که گوشت پخت و آب آن بخار شد مقداری روغن به آن اضافه کنید و اندکی هم هم بزنید و آن را
تفت دهیدسپس رب گوجه فرنگی و قارچ و فلفل دلمه ای را به آن اضافه کنید. در ضمن نمک را در این
مرحله به مقداری که نیاز است اضافه نمایید تا طعم خوبی بگیرد.دست آخر ادویه هایی که دوست دارید
به آن اضافه کنید. معمولا دارچین و آویشن طعم خوبی به لازانیا می دهد. اگر طعم های تند دوست دارید
می توانید فلفل اضاف کنید.
مایه گوشت لازانیا در این مرحله آماده است و می توانیم سراغ ورقه های پخته شده لازانیا برویم.برای تهیه
سس بشامل در یک تابه جداگانه، ابتدا کره را با مقداری آرد تفت می دهیم و در حین تف دادن، شیر را کم کم
اضافه میکنیم. در حین اضافه کردن شیر باید مواد را بطور مرتب هم زد که آرد گوله ای نشه و آرد هم ببنده.
وقتی که مواد به غلظت مناسبی رسید ریختن شیر را قطع میکنیم.غلظت این سس باید در حدی باشد که
وقتی انگششتان رو روی قاشق می کشید رد انگشتتان روی قاشق بماند.
برای خوش طعم شدن آن می توانید قاشق خامه دست آخر به آن اضافه کنید.
ظرف مناسب آون توستر که می تواند به صورت گرد یا مستطیلی باشد را چرب کنید و یک لایه ورقه لازانیا روی
آن بچینید. مقداری از مایه گوشتی لازانیا را روی ورقه لازانیا قرار دهید. می توانید در این مرحله سس بشامل
نیز روی لازانیا بریزید. روی مواد را با پنیر پیتزا بپوشانید. این مرحله را چند بار تکرار کنید تا ارتفاع لازانیا تا نزدیکی
لب ظرف بالا بیاید. معمولا با سه لایه لازانیا این کار انجام می شود. حالا نوبت آماده سازی آون توستر است.
برای آماده سازی دستگاه و تهیه لازانیا در توستر مراحل زیر را انجام دهید
توستر را روی دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنید.مطمئن شوید که آون توستر روی یک سطح صاف و یکدست
قرار دارد. ضمنا مطمئن شوید که وسایلی که در برابر حرارت تغییر شکل میدهند (مثل پلاستیک و کمد دیواری ها)
از دستگاه دور باشد. سپس آن را روشن کنید و دمای آن را روی 180 درجه سانتیگراد قرار دهید.
آون توستر را برای پخت لازانیا تنظیم کنید،بعد از تنظیم دما، هر دو المنت بالا و پایین را روشن کرده و فن گردش هوا
را نیز روشن کنید. حداقل 5 دقیقه صبر کنید تا فر به دمای دلخواه برسد.
برای گریل کردن روی لازانیا
برای اینکه روی لازانیا طلایی و سرخ شود، المنت پایین و فن را خاموش کنید و فقط المنت بالا را روشن بگذارید.
به مدت 2-3 دقیقه صبر کنید تا روی لازانیا طلایی شده و پنیر روی آن شروع به حباب زدن کند.
حتما از پشت شیشه چک کنید که روی آن نسوزد. سپس آن را از دستگاه با دستگیره در بیاورید.بعد از 15 دقیقه
استراحت سرو کنید.
چه نوع پنیری برای لازانیا در توستر بهتر است استفاده کنم؟
برای پخت لازانیا در توستر، میتوانید از پنیرهای مختلفی استفاده کنید. اما پنیر موزارلا به عنوان یکی از
محبوبترین پنیرهای برای لازانیا شناخته شده است. این پنیر دارای طعم خامهای و کمی شور است و
میتواند به عنوان پنیر اصلی در لازانیا مورد استفاده قرار گیرد. همچنین میتوانید از پنیرهایی مانند پارمزان،
چدار، ریکوتا و پنیرهای مخلوط استفاده کنید. در نهایت، نوع پنیری که برای لازانیا انتخاب میکنید، بستگی
به سلیقه شما دارد، بنابراین میتوانید با ترکیبهای مختلفی طعم و مزهای جدید به لازانیای خود ببخشید.
ساعات خوشی را برای شما عزیزان آرزومندیم،دیجی مایکرو
اشتراك و دنبالك
ترک بک و لینک بک برای این مقاله وجود ندارد
ارسال یک نظر